Jump menu

Shell в България

Shell в България

Изберете друга държава

Secondary Navigation | back to top

Main content |  back to top

Новини и библиотека

Shell България награди най-добрия автомобилен сервиз

На официална церемония в зала „Арена Армеец“ г-жа Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България, връчи приза за „Автомобилен сервиз на годината“ на Индустриал Комерс ЕООД

„Автомобилен сервиз на годината“ е конкурс, създаден по инициатива на Shell България и организиран от Прес-авто клуб България. Той се проведе тази година за първи път, като продължение на усилията на двете организации да отдадат заслужено внимание на грижата за автомобилите, на шофьорите и на автомобилните специалисти.

Изборът на автомобилен сервиз на годината премина през два етапа. За участие бяха поканени над 100 сервиза. Над 20 сервиза подадоха документи за участие, като в първия етап сервизите попълниха формуляри с описание на своята материална база, квалификация на персонала и практики в обслужването на клиентите. Във втория етап продължиха 13 сервиза, които бяха посетени от жури, съставено от експерти, журналисти с дългогодишен опит в автомобилния бранш,  представители на потребителска асоциация, както и представители на Shell България.

„Преди всичко искаме да благодарим на всички, които приеха предизвикателството да участват в това първо издание на конкурса. Бяхме впечатлени от прилагането на водещи добри практики във всички сервизи“- каза Камелия Славейкова при награждаването.

„Видяхме едно изключително сериозно развитие на сервизната дейност в България“ - отбеляза г-н Владимир Илиев. „Това много ни затрудни в избора“.

Заради забележителни резултати, включващи инвестиция, направена в една впечатляваща материална база, практиките за удобство на клиента и отзивите на клиентите, международните стандарти, осигуряващи контрол на качеството на услугите, безопасни и здравословни условия на труд и опазване на околната среда, изключителните условия за гаранция на предоставената услуга, за Автомобилен сервиз на годината беше избран Индустриал Комерс ЕООД, оторизиран сервиз на Hyundai Motor Company за България, гр. София, "Околовръстен път" 260.

Беше отличен и още един сервиз, в който големият опит на неговите собственици и мениджъри поставя един семеен бизнес на впечатляващо високо ниво. Автоцентър Митвас получи награда за компактен мултифункционален сервиз на годината.

Журито остана силно впечатлено и от изключителните хора, които работят в този бранш. За Мениджър на сервиз, най-близо до клиента, беше награден г-н Владислав Александров от София Франс Ауто, Търговски сервизен комплекс 2 в жк. Люлин.

„Пожелавам на всички автосервизи да продължават да работят все така всеотдайно за своите клиенти и нека 2012 година бъде пълноценна за всички“ – допълни г-жа Славейкова.