Shell обяви финалистите в „Автомобилен сервиз на годината”

Третото издание на конкурса, организиран от Shell България и икономичните горива Shell FuelSave, ще награди най-добрите автомобилни специалисти в България.
Shell обяви финалистите в „Автомобилен сервиз на годината”

11.11.2013 г., София – Третото издание на конкурса „Автомобилен сервиз на годината 2013”, организиран от Shell България и икономичните горива Shell FuelSave, ще награди най-добрите автомобилни специалисти в България. Онлайн гласуването на потребители определи сервизите, които ще продължат във втория етап от конкурса. Жури от експерти ще посети всички номинирани сервизи, за да определи победителите в надпреварата.

Голямата награда и призът „Автомобилен сервиз на годината 2013” ще бъдат присъдени на един от финалистите в трите конкурсни категории - „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз” и „Близо до клиента”.

Номинираните сервизи са:

В категорията „Голям мултифункционален сервиз”

• „Автомотор Божурище” ЕАД, гр.София
  • „Балкан Стар Ритейл” ЕООД – клон София (леки автомобили)
  • „Дженеръс Ауто” ЕАД,  гр. София
  • „Мото-Пфое„ филиал Люлин, гр. София
  • „Порше София Запад”
  • „ТМ-Ауто” ЕООД, Тойота София Запад
  • „София Франс Ауто” - Търговски и сервизен комплекс София 3 АД

В категорията „Компактен мултифункционален сервиз”

• „Автосервиз Алком”, гр.София
  • „Автоцентър ХиГ”, гр. Сливен
  • „Омникар Ауто” ООД експресен сервиз, гр. Бургас
  • „София Франс Ауто – Велико Търново “ ООД
  • „София Бош Кар”, гр. София
  • „ХЕЕД-91” Христо Петров, гр. София
  • „Венци Велико Търново” ЕООД

Представител на всеки от наградените сервизи ще посети научно-изследователския център на Shell в Хамбург, Германия, за да се запознае с процеса на създаване и тестване на новите поколения горива и моторни масла.

Организаторите от Shell България са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите, участващи във втория етап на конкурса, ще присъстват на обучение за съвременните иновации в горивата.

Наред с това, за всички участници ще се проведе и състезание за икономично шофиране. Този, който успее да измине най-дълго разстояние с един литър гориво в резервоара, ще спечели ваучер за гориво, предоставен от Shell България.  Кои са най-добрите автомобилни сервизи на 2013 г.

ще стане ясно по време на церемонията „Златен волан”, организирана от сп. AutoBild.

Конкурсът  „Автомобилен сервиз на годината” се провежда за трета поредна година  в подкрепа на шофьорите и автомобилните специалисти, като им предоставя необходимата информация и насърчава добрата грижа за автомобила. Инициативата цели да отдаде заслуженото внимание на специалистите, които стимулират профилактиката, доброто отношение към клиентите и не спират да развиват своите знания и умения.

Осигуряването на по-дълъг пробег на автомобилите е и една от целите на Shell в процеса на въвеждане на пазара на нови разработки на горива. Благодарение на икономичните горива Shell FuelSave, представени преди година на българския пазар, компанията помага на шофьорите да изминават повече километри, без да плащат повече.

Публисис Кънсалтънтс | МАРК

Александрос Цицос