НОВ CLUBSMART КАТАЛОГ И ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ТОЧКИ

София, 5 май 2014 г.- По повод представянето на новия ClubSmart каталог на Shell всички лоялни клиенти на Програмата имат възможност да събират двойно повече точки при зареждане на минимум 20 литра от висококачествените горива Shell.

По този начин притежателите на ClubSmart карта биха могли да добавят към баланса си повече точки за по-кратко време и да получат желания от тях подарък по-бързо. Промоцията е валидна до 29 юни 2014 г.

Актуалният ClubSmart каталог е обогатен с нови атрактивни оферти и предложения за отстъпка от цената на горивата Shell срещу събраните ClubSmart точки, като клиентите могат да използват тази отстъпка през цялата година. Богатият избор на подаръци включва разширена гама от полезни продукти за цялото семейство като домакински уреди и пособия за дома, техника, спортни стоки, детски играчки.

Каталогът предлага и ваучери за издаване на допълнителни ClubSmart точки при покупка на  продукти от кътовете за хранене deli2go и магазина на бензиностанции Shell, или  при зареждане на усъвършенстваните горива Shell V-Power Nitro+. Валиден е до м. март 2015 г. и всеки картодържател може да го получи срещу 3 ClubSmart точки в търговските комплекси на Shell в страната.

Тиражът на новия Shell ClubSmart каталог е над 4 милиона и се разпространява на шест пазара в Централна и Източна Европа. Неговата цел е да предостави повече възможности на лоялните клиенти на Shell в избора им на подаръци без да е необходимо да бъдат онлайн. Пълният списък с подаръци може да бъде разгледан по всяко време на www.shellsmart.com като алтернатива на печатния каталог.

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти. През 2009/2012 г. са открити 5 нови магистрални обекта - Shell Правец, Shell Калотина, Shell Студена, Shell Любимец Изток и Запад - те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell.

Така клиентите на тези бензиностанции ще бъдат сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.

www.shell.bg

www.shellsmart.com