35 сервиза от цялата страна се борят в „Сервиз на годината”

За четвърта поредна година Shell България и горивата Shell V-Power Nitro+ ще наградят най-добрите автомобилни експерти в България в „Сервиз на годината“.
Автомобилен сервиз на годината 2014

"Автомобилен сервиз на годината 2014"

Oбщо 35 сервиза от цялата страна се включиха в надпреварата, която се провежда в партньорство със сп. AutoBild. Инициативата цели да отдаде заслуженото внимание на специалистите, които стимулират профилактиката, доброто отношение към клиентите и не спират да развиват своите професионални знания и умения.

Наградите тази година ще бъдат връчени в пет категории – „Оторизиран сервиз на автомобилна марка“, „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз”, „Специализиран сервиз“ (за сервизи, които предлагат специализирани услуги като поставяне и поддръжка на газови уредби, тунинг, мото сервизи) и специалната награда – „Близо до клиента” за участника получил най-много гласове по време на онлайн гласуването.

„Инициативата да отличим автомобилните експерти, които помагат на шофьорите да разгърнат пълния потенциал на всеки двигател и да се наслаждават на пътуването, е естествено продължение на усилията на Shell в тази посока - компанията прави непрекъснати изследвания и разработва усъвършенствани горива кaто Shell V-Power Nitro+. Тази година разширихме обхвата на конкурса с нови категории, успяхме да привлечем много достойни кандидати и очакваме надпревата за приза да бъде изключително оспорвана“ коментира Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

В интернет страницата на конкурса www.serviznagodinata.autobild.bg до полунощ на 31 октомври 2014 г. всеки може да подкрепи своя любим сервиз. За гласувалите участници ще бъде организирана томбола с ваучери за гориво от Shell. Първите двайсет сервиза, които получат най-много гласове, ще продължат участието си във втория етап на надпреварата. Финалистите ще бъдат оценени на място от представители на журито на конкурса, съставено от автомобилни експерти, журналисти, автомобилни състезатели и представители на академичната общност. Те ще поставят оценки за материално-техническа база и оборудване, условия на работа, квалификация на персонала, гама от предоставяни услуги, иновации в работата и обслужване.

Представител на всеки от наградените сервизи ще има възможност да посети един от седемте научно-изследователския центрове на Shell в света – този в Хамбург, Германия, и да се запознае с изследователската дейност на компанията, насочена към  създаване и усъвършенстване на висококачествени горива и масла. Служителите на сервизите, участващи във втория етап на конкурса, ще имат възможността да присъстват на обучение за иновациите и контрола на качеството на горивата. Наградите в конкурса ще бъдат връчени по време на церемонията „Златен волан” на сп. Auto Bild България в средата на м. ноември 2014 г.

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През 2009/2014 г. са открити 6 нови магистрални обекта - Shell Правец, Shell Калотина, Shell Студена, Shell Любимец Изток и Запад, Shell Ямбол-Север - те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции ще бъдат сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.