DHL изпраща пратки от търговски комплекси Shell в София

Клиентите вече могат да оставят пратки за чужбина с тегло до 10 кг

DHL Express България и Shell България сключиха партньорски договор, на базата на който клиентите могат да изпращат въздушни куриерски пратки до целия свят от търговски комплекси Shell. Клиентите ще могат да се възползват от  опростената услуга DHL EXPRESS EASY с няколко зони и изгодни тарифи за повече от 220 държави първоначално в 8 търговски комплекса Shell в София.

С тази услуга пратките достигат до повечето големи градове по света на следващия работен ден след изпращането. Предвижда се партньорството да бъде разширено и в градовете Бургас, Варна, Шумен, Добрич и други. Това ще даде възможност на клиентите на DHL да се възползват от удобството на добре развитата мрежа от търговски комплекси Shell в България.

Клиентите вече могат да оставят пратки за чужбина с тегло до 10 кг в търговските комплекси Shell, които предлагат услугата  DHL EXPRESS EASY, без да бъдат посещавани от куриер. На място клиентът избира подходяща кутия на DHL за пратката си, попълва товарителница по електронен път и заплаща крайната цена на услугата на касата на обекта на Shell.

Партньорството стартира през първото тримесечие на 2015 г. в София в следните обекти на Shell:

• Shell Бояна, Околовръстен път (след детелината с бул. „България“ в посока Пловдив)
  • Shell Владимир Вазов, бул. „Владимир Вазов“, до моста Чавдар
  • Shell Изток, жк Младост 1, бул. „Цариградско шосе“ 60, В посока Пловдив
  • Shell Красна поляна, бул. „Никола Мушанов“ 120
  • Shell Люлин, бул. „Панчо Владигеров“, до Кооперативен пазар
  • Shell Опълченска, ул. “Опълченска“ 53
  • Shell Надежда, бул. „Ломско шосе“ и ул. „Христо Силянов“
  • Shell Младост, бул. „Ал. Малинов“, срещу Нова Деница

Целта на двете компании е да бъдат по-близо до клиентите си и да им предоставят все повече възможности и удобства.

Подобно партньорство на двете компании вече е реализирано успешно в Унгария, където съвместната услуга набира все по-голяма популярност.

Може да намерите други съобщения за медиите, както и допълнителна информация на:

За въпроси:

За Shell България

Publicis Consultants MSLGROUP

E-mail: m.yaneva@publicis-consultants.bg

DHL Express България

Божидар Славейков

Тел.: +359 (0) 2 960 87 10

E-mail: marketing.bg@dhl.com

www.dhl.bg

DHL –Логистичната компания на света

DHL е световен лидер на пазара на логистични и експресни услуги. Компанията се ангажира със своя опит в международния експресен транспорт, вътрешните и международни доставки на колети, въздушен и морски транспорт, автомобилен и железопътен транспорт, предлага решения по цялата верига на доставки и такива за електронната търговия. Една глобална мрежа, съставена от повече от 220 държави и територии и около 315 000 служители по целия свят, предлага на клиентите най-високо качество на обслужване и познанията, необходими, за да задоволи техните транспортни нужди. DHL поема своята социална отговорност, като подкрепя опазването на околната среда, управлението на бедствия и образованието.

DHL e част от Deutsche Post DHL. Приходите на групата за 2013 г, надхвърлят 55 милиарда евро.

За повече информация: www.dpdhl.com

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През 2009/2014 г. са открити 6 нови магистрални обекта - Shell Правец, Shell Калотина, Shell Студена, Shell Любимец Изток и Запад, Shell Ямбол Север - те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции са сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.

Научете повече на www.shell.bg