Shell търси петте ключови елемента на всяко незабравимо пътуване

Всеки запален пътешественик, който сподели видео от своето най-вълнуващо лятно приключение, може да спечели пътуване до фабриката на Ferrari в Маранело, Италия.
Участвайте в играта "Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro+
- Отваря се в нов прозорец

Участвайте в играта "Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro+”

30.06.2015, гр. София - Започва играта “Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro+”, която ще се проведе през юли тази година. Всеки, който иска да участва, може да запише видеоматериал до 30 секунди, в който да покаже 5-те елемента на своето незабравимо пътуване през лятото, и да го качи на www.shelladventures.bg. Един от елементите задължително трябва да бъде горивото Shell V-Power Nitro+.

В първата фаза на състезанието участниците могат да поканят всички свои приятели да ги подкрепят онлайн, като гласуват за тях на сайта на кампанията.  Всички гласували участват  в ежедневна томбола за ваучер за гориво на стойност 50 лв. с ДДС. Печелившите ще бъдат обявявани всеки ден в ефира на предаването “Стартер“ по BG радио. Двадесет от видеата, събрали най-много гласове, ще преминат на втори кръг от играта – оценка от жури, съставено от водещите на сутрешното предаване на BG радио – Симо и Богдана, както и представители на Shell България.

Победителите ще бъдат избрани на база най-голям брой онлайн гласове и експертната оценка на журито. В края на юли Shell България ще обяви в ефира на Стартер по BG радио имената на четиримата печеливши, които ще пътуват до Фабриката на Ферари в Маранело, където се тестват висококачествените горива Shell V-Power Nitro+.

„Висококачествените ни горива Shell V-Power Nitro+ не само подобряват мигновено ефективността на двигателя и подпомагат грижата за автомобила, но са и важна съставка за всяко пътешествие. Емоцията от шофирането и възможността за леко и безпроблемно пътуване ни вдъхновиха да реализираме кампанията, с която търсим отговор на въпроса кои са останалите съставки, които правят едно пътуване незабравимо. Вярваме, че ще съберем доста оригинални идеи и изборът на победители няма да бъде лесен.“, сподели Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.

Предстои да разберем дали българските пътешественици предпочитат да пътуват сами или в голяма компания, избират ли комфорта на първокласните пътища пред off road приключенията и обичат ли силна музика в колата или залагат на спокойствието и тишината по време на път.

За горивата Shell V-Power Nitro+

Горивата Shell V-Power Nitro+ представят последното поколение усъвършенствани горива за подобрена ефективност. Те са уникални високотехнологични горива – бензин и дизел, които действат мигновено върху работата на двигателя. Подобрената им формула е разработена да помага на клиентите да използват пълния потенциал на своя автомобил, независимо от неговия модел.

Горивата Shell V-Power Nitro+ се предлагат на българския пазар от 8 май 2013 г., заменяйки досегашните горива Shell V-Power.

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През 2009/2015 г. са открити 7 нови магистрални обекта  Те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции са сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.

Publicis Consultants| MSLGROUP

E-mail:  m.yaneva@publicis-consultants.bg