Jump menu

Shell в България

Shell в България

Изберете друга държава

Secondary Navigation | back to top

Main content |  back to top

Новини и съобщения до медиите

Shell V-Power Nitro+ ви кани на Ferrari Racing Days 2015 на Хунгароринг, Будапеща.

Shell ви кани на Ferrari Racing Days (Състезателни Ferrari дни) в Будапеща на Хунгароринг от 26.06 до 28.08. 2015 г., където за феновете на Ferrari е планирано вълнуващо събитие, пълно с екшън.

Елате и се убедете сами в  представянето на Shell V-Power Nitro+ по време на най-голямото събитие на Ferrari в региона.

Себастиан Фетел, четирикратен световен шампион във Формула 1 и настоящ пилот в  Scuderia Ferrari ще прави обиколки с болида на Scuderia Ferrari, задвижван от Shell V-Power Nitro+, за да демонстрира резултата от техническото сътрудничество между Shell и Ferrari.

Shell и италианският автомобилен производител си сътрудничат повече от половин век с цел създаването на възможно най-доброто гориво за Scuderia Ferrari , както и за потребителите на Shell по целия свят.

Те прехвърлят наученото от пистата на пътя, за да доставят иновативни и вълнуващи преживявания на шофьорите.

Всички коли, участващи в събитието, ще бъдат заредени с Shell V-Power Nitro+, гориво, което е създадено за да оптимизира потенциала на двигателя като го почиства и защитава от натрупването на отлагания по работните му повърхности.

Ferrari Racing Days е перфектна възможност за феновете на моторните спортове да се потопят в света на Ferrari. Всеки ден ще бъде пълен с екшън и забавления.

ПРОГРАМА:

  • Ferrari Challenge Trofeo Pirelli е една от най-популярните серии, отчасти защото свързва абсолютно начинаещите на пистата с тези, които вече имат състезателни километри зад гърба си, като се превръща все повече в стартова линия за тези, които искат да станат GT пилоти.
  • Състезанията Ferrari Challenge Copa Shell са ориентирани малко повече към зрелите шофьори със специален трофей, наречен Купата на Джентълмените (Copa Gentlemen) за шофьори над 55-годишна възраст.  И в двете серии колите са 458 Challenge EVO.
  • Програмите  XX показват Ferrari FXX, 599XX и новото FXX-K , създадени специално за състезателните писти. Ще видите цяла серия отсъбития, посветена на тези много специални Ferrari пилоти.
  • Шоуто Формула 1 Клиенти ви дава уникалната възможност да разгледате едноместни модели на Ferrari за Формула 1 от 1970 г. до 2013 г.

Изгледайте видеото със Себастиан Ветел.

Sebastian Vettel at Ferrari Racing Days, Budapest

Ще се видим там!

За билети, моля, натиснете тук! www.gpticketshop.hu

Очаквайте още информация за събитието съвсем скоро.

Page Tools