Shell представя лимитирана LEGO® колекция Shell V-Power Nitro+

Новите модели са вече на разположение ексклузивно в търговските обекти Shell в страната и могат да бъдат закупени с всяко зареждане на 20 л.
Shell limited LEGO collection

Shell пуска на пазара своята нова LEGO колекция Shell V-Power Nitro+, която включва лимитирана серия от сглобяеми колекционерски модели Ferrari, цистерна Shell и два комплекта за игра, направени от LEGО блокчета. От днес те вече са налични в търговски обекти Shell из цялата страна. Новата серия въплъщава духа на технологичните иновации и подобрената ефективност, която е в основата на горивата Shell.

Създадена в сътрудничество с Ferrari и LEGO, LEGO колекцията Shell V-Power Nitro+ ще зарадва клиентите, зареждащи в Shell с четири емблематични коли Ferrari, финална линия от писта на Formula 1, подиум с LEGO фигурка на инженер от Scuderia Ferrari  и бензиностанция  Shell моделирана по подобие на  тази в Fiorano Circuit, частната писта на Scuderia Ferrari в Маранело, с LEGO фигурка на учен от Shell.

„Новата LEGO колекция Shell V-Power Nitro+ е създадена на база на успеха, който имаше първата серия от колекционерски фигурки, която пуснахме през 2013 г. Чрез нея продължаваме да насърчаваме нашите клиенти и феновете на моторните спортове да построят свой собствен състезателен свят и да развиват въображението си.”, сподели Камелия Славейкова, Изпълнителен директор на Shell България.

С минимално зареждане от 20 л. Shell V-Power Nitro+ клиентите ще могат да закупят LEGO модел за 1,99 лв,  а при зареждане на 20л Shell FuelSave или Shell AutoGas  - за 3.99 лв. Всеки модел може да бъде получен и срещу 737 ClubSmart точки.

За колекцията Shell V-Power LEGO® Лимитираната серия бележи 60-годишното технологично партньорство между Scuderia Ferrari и Shell  и споделената им страст за максимална ефективност. Shell работи заедно с Ferrari и LEGO® Group вече повече от половин година, за да създаде новите колички и колекции.

Моделите, включени в промоцията (представени по посока на часовниковата стрелка от горния ляв ъгъл на снимката по-долу) са бензиностанция  Shell с LEGO фигурка  на учен от Shell., финална линия от писта на Formula 1, подиум с LEGO фигурка на инженер от Scuderia Ferrari  и  Ferrari F12berlinetta, Ferrari 512 S, Ferrari F138, Ferrari 250 GTO. Новите модели ще бъдат пуснати в продажба на 03.08.2015 г.

За допълнителна информация относно LEGO колекцията Shell V-Power Nitro+, посетете www.shell.bg

Публисис Кънсалтънтс | MSLGROUP

Тел. 02 43 40 782

Мобилен тел. 0896 786 711

E-mail: m.yaneva@publicis-consultants.bg

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card.

Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти. През 2009/2015 г. са открити 7 нови магистрални обекта  Те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции са сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.