Ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки, можете да получите отстъпка от горивата Shell в цялата страна.

А само сега новите членове на ClubSmart получават своята карта с 50 точки подарък = 50 л гориво с отстъпка. Побързайте и вземете своята карта!

Пътувайте добре и спестявайте в Shell:

  • 7 ст./л за горивата Shell V-Power
  • 5 ст./л за горивата Shell FuelSave
  • 2 ст./л за Shell AutoGas

Само трябва да заредите и предоставите Вашата ClubSmart карта на касата. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се удържа по 1 ClubSmart точка. В същото време за зареденото гориво събирате ClubSmart точки. Точките можете да използвате, за да зареждате с отстъпка отново или да се възползвате от множеството предложения от каталога на програма ClubSmart.

Нямате ClubSmart карта?

Нашите служители ще Ви издадат ClubSmart карта веднага, заредена с 50 точки подарък, достатъчни за 50 литра гориво с отстъпка.
Докато зареждате, Вие събирате ClubSmart точки:

  • 1 точка/л за горивата Shell FuelSave и Shell AutoGas
  • 2 точки/л за горивата Shell V-Power
  • 5 точки/л за Shell V-Power Racing

Двойни точки в неделя: 4 точки/л за горивата Shell V-Power и 10 точки/л за Shell V-Power Racing. Двойни точки при зареждане над 20 л от горивата Shell.

Офертата за отстъпка срещу обмяна на 1 точка на литър е валидна за търговските комплекси Shell в цялата страна. Отстъпката срещу ClubSmart точки не важи за транзакции с карти euroShell Card или други карти за гориво, както и в комбинация с други отстъпки на горивата Shell.

ClubSmart карти с предварително заредени 50 точки подарък ще се раздават до 31.12.2017г. Точките подарък ще са валидни и ще могат да се ползват от неперсонализирани карти до 15.01.2018 г. В случай, че по картата няма осъществена транзакция и тя не е персонализирана, точките ще станат невалидни и ще бъдат заличени на 31.01.2018 г.

За пълните Правила и условия натиснете тук

Повече за ОФЕРТИ И КОНКУРСИ

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.