Ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки, можете да получите отстъпка от горивата Shell в цялата страна.

Вземете своята отстъпка сега!

7 ст./л за горивата Shell V-Power Nitro+

5 ст./л за горивата Shell FuelSave

2 ст./л за Shell AutoGas

Само трябва да заредите и предoставите Вашата ClubSmart карта на касата. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се удържа по 1 ClubSmart точка. В същото време за зареденото гориво събирате ClubSmart точки. Точките можете да използвате, за да зареждате с отстъпка отново или да се възползвате от множеството предложения от каталога на програма ClubSmart.

Нямате ClubSmart карта?

Нашите служители ще Ви издадат ClubSmart карта веднага.

Докато зареждате, Вие събирате ClubSmart точки :

1 точка/л за горивата Shell FuelSave и Shell AutoGas

2 точки/л за горивата Shell V-Power Nitro+

5 точки/л за Shell V-Power Nitro+ Racing

Двойни точки в неделя: 4 точки/л за горивата Shell V-Power Nitro+ и 10 точки/л за Shell V-Power Nitro+ Racing. Двойни точки при зареждане над 20 л от горивата Shell.

Офертата за отстъпка срещу обмяна на 1 точка на литър е валидна за търговските комплекси Shell в цялата страна. Нивото на отстъпка варира според вида заредено гориво. Отстъпката срещу ClubSmart точки не важи за транзакции с карти euroShell Card или други карти за гориво, както и в комбинация с други отстъпки на горивата Shell

За пълните Правила и условия натиснете тук 

Повече за Offers and Competitions

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.