Clubsmart точките, събрани преди 3 или повече години, са валидни до 31.12.2017 г. Не чакайте повече – използвайте ги и направете подарък на себе си или любимите си хора!

Проверете баланса по своята ClubSmart карта, и разберете дали имате стари точки, които очакват да сбъднат Вашите желания. Разполагате с богат избор от възможности – изберете от нашите подаръци или отстъпки.

Не забравяйте: ClubSmart точките, събрани преди 3 или повече години ще станат невалидни на 31.12.2017 г. Обменете ги сега!

Използвайте старите си точки, за да изненадате себе си или любимите си хора с:

  • вкусен снакс или ароматно кафе по време на път
  • големи отстъпки на гориво
  • или изберете подарък от новата ни зимна колекция

НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ С 50% НАМАЛЕНИЕ

Отстъпката от 50% ClubSmart точки е валидна при обмяна на ClubSmart точки в периода 02.10.2017 г. до изчерпване на количествата, но не по-късно от 31.12.2017г.: 

  • за комплект за маникюр Flowie, прецизен тример за нос и уши Remington NE3150, комбиниран тример Remington PG6130 и сешоар Remington Power Volume – без ограничения в начина на поръчване.
  • за акумулаторна бормашина Black&Decker BDCD8K, чанта за път Simeon и електрическа кана Philips HD9324/50 - само при поръчка от мобилното приложение Shell.

За допълнителна информация относно Програма ClubSmart: www.shellsmart.com

Повече за оферти и конкурси

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.