1. Зареди минимум 20 л Shell FuelSave или Shell AutoGas и вземи ваучер с 10% отстъпка за продукти Philips. Събери ваучери за максимална отстъпка до 40% или 50% според вида уред.

  2. Зареди минимум 20 л Shell V-Power Nitro+ и вземи 2 ваучера за отстъпка.

  3. Обмени 599 ClubSmart точки (не е обвързано с покупка или зареждане) за един ваучер за отстъпка.

  4. Регистрирай кода на ваучера на www.philips.bg/shellpromo и поръчай желания продукт.
     
Всеки ваучер носи10% отстъпка. В промоцията могат да участват единствено клиенти с валидни ClubSmart карти. Продуктите на Philips могат да бъдат закупени единствено на www.philips.bg/shellpromo с максимална отстъпка от 40% или 50%. Оператор на промоционалния уеб сайт и продавач на продуктите е дистрибуторът на Philips.
 
Пълните правила на промоцията можеш да видиш тук. Промоцията важи до 05.02.2017г. Продуктите могат да бъдат поръчвани до 19.02.2017г.
 
Доставката на уредите е безплатна. За въпроси, свързани с поръчката и доставката на промоционалните продукти: тел.: 02/491 6274
 
Подробна информация за предлаганите електроуреди – описание, асортимент, ограничения в количеството, ако такива са налице, характеристики, цени и пр. можете да намерите на сайта на промоцията на www.philips.bg/shellpromo.

Повече за Offers and Competitions

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.