Какво можеш да спечелиш?

Clubsmart promotion banner

80 ClubSmart точки

Събирай и обменяй точки за ClubSmart подаръци или отстъпка от горивата.

Shell V-Power Energy

Отстъпка за гориво

Отстъпката е 10 ст./л за Shell V-Power Nitro+, 8 ст./л за Shell FuelSave, 3 ст./л за Shell AutoGas и важи еднократно при следващо посещение до 30.04.2017 г.

Deli2go coffee cup

Кафе еспресо deli2go

Наслади се на първокласно еспресо или дълго еспресо във всеки търговски комплекс Shell, предлагащ топли напитки deli2go.

Water bottle

Трапезна вода deli2go

Опитай новата трапезна вода deli2go за всекидневна употреба.

Пълните правила на промоцията можеш да видиш тук. Промоцията е валидна в периода 06.02.2017 г. – 02.04.2017 г. Имаш право на 1 ваучер в рамките на 1 посещение. Всички печеливши ваучери в промоцията могат да бъдат използвани само веднъж и са валидни до 30.04.2017 г. Ваучерите за отстъпка за гориво могат да бъдат използвани при следващо посещение. Ваучерите не могат да бъдат заменяни срещу паричната им равностойност. Клиентите, които заплащат с карти euroShell Card, DKV и др. горивни карти, могат да получат ваучер само с покупка на продукти deli2go за минимум 6 лв.

Повече за оферти и конкурси

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.

Може да се интересуват от

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Мобилно приложение Shell

Изтеглете официалното мобилно приложение Shell за iPhone и Android: възползвайте се от най-доброто докато сте на път