За Shell FuelSave 95

Активни съставки за подобряване на ефективността

Със своите активни съставки за подобряване ефективността на двигателя, Shell FuelSave 95 е създаден да действа още от първото зареждане, така че да подобрите разхода си на гориво незабавно.

По-плавна работа на двигателя

Създаден да намали загубите на енергия в двигателя, Shell FuelSave 95 подобрява ефективната му работа и ви помага да реализирате по-дълъг пробег  с един резервоар.*

По-чист двигател

Shell FuelSave 95 е създаден да поддържа впръсквателните клапани чисти, да предотвратява натрупването на отлагания и да подобри ефективността на двигателя.

За Shell FuelSave Diesel

Активни съставки за подобряване на ефективността

Със своите активни съставки за повишаване ефективността на двигателя, Shell FuelSave Diesel е създаден да действа още от първото зареждане.

По-бързо възпламеняване

Shell FuelSave Diesel е горивото, създадено от нашите учени да се възпламенява по-бързо и изгаря по-ефективно от обикновените дизелови горива*, като по този начин подобрява ефективността на двигателя и икономията на гориво.

Когато дизеловото гориво  се впръска в двигателя  се получава малко забавяне преди капчиците гориво да достигнат горещия сгъстен въздух и да се сложи началото на горивния процес.

Shell FuelSave Diesel е създаден да намали това забавяне, за да осигури по-добро възпламеняване, което подобрява ефективността на двигателя и икономията на гориво от първото зареждане.

По-чист двигател

Shell FuelSave Diesel съдържа и специални почистващи съставки, които поддържат инжекционната система  чиста и предотвратява натрупването на отлагания в двигателя.

Тежкотоварни автомобили

Научете повече за предимствата на  Shell FuelSave Diesel при тежкотоварни автомобили като камиони, автобуси и off-road автомобили.

Shell V-Power Nitro+

Shell FuelSave Shell V-Power Nitro+
Вид гориво
Основно горивоl Високотехнологично гориво
Основно предимство Икономия на гориво По-добра работа на автомобила
Технически предимства Горивна ефективност Почиства и предпазва
Обогатено с активни съставки за подобряване ефективността на двигателя, горивата Shell FuelSave са създадени да подобрят икономията на гориво, като намаляват загубата на енергия в бензиновите двигатели и подобряват възпламеняването в дизеловите двигатели. Shell V-Power Nitro+ е разработено така, че да подобри работата на двигателя, независимо какъв автомобил карате. Неговата уникална формула с двойно действие е проектирана да почиства активно двигателя на автомобила и да предпазва основните му части, за да извлечете от него повече мощ.

Създадени за по-дълъг пробег

Научно-изследователска  дейност

Разработването на нови горива и откриването на правилната формула, която да доведе до правилните резултати може да отнеме години на учените.  Горивата Shell FuelSave са продукт на мащабна изследователска и развойна програма, целяща откриването и разработването на горива, които подобряват ефективността на двигателя и по този начин се реализира по-дълъг пробег.

Развойна дейност и тестване

Нашите учени влагат цялата си страст при разработването на по-ефективни горива. Те работиха и тестваха формулата на Shell FuelSave докато не се убедиха, че това е пробив при основните горива.

* Сравнението е направено между обикновен бензин/дизел и бензин/дизел със същото ниво на биокомпонент, съдържащ нашата добавка за икономия на гориво. Количеството на спестеното гориво може да варира в зависимост от превозното средство, пътните условия и стила на шофиране. Научете повече на www.shell.bg

Повече за горивата

Предимствата на Shell AutoGas

Shell AutoGas е първокласно гориво, разработено от опитните експерти на Shell в крак с най-съвременните технологии.