Създадено да защитава от отлагания и корозия

Научете повече за най-доброто ни гориво за дизеловите двигатели. Създадено, за да възстановява и поддържа мощността на двигателя чрез активна защита.

SHELL V-POWER NITRO+ DIESEL

  • Shell V-Power Nitro+ Diesel е създаден да защитава двигателя от отлагания и корозия.
  • Съдържа най-новия пакет  от нови  революционни технологии на Shell.
  • Shell V-Power Nitro+ Diesel е с формула, съдържаща силен почистващ агент, който предотвратява и премахва остатъците, които намаляват доброто представяне на двигателя.
  • Съдържа компоненти, които са създадени с цел предотвратяването на нагара и отлаганията в системата за впръскване на гориво.
  • BMW M препоръчва Shell V-Power Nitro+ Diesel

По какъв начин горивото подпомага почистването и защитата на двигателя?

Формулата на Shell V-Power Nitro+ Diesel е със силен почистващ агент, разработен, за да премахва натрупването на отлаганията, които остават в двигателя от употребата на по-нисък клас горива. Нашата специална формула е създадена така, че да работи дори и в екстремни условия на системата за впръскване на гориво, като разгражда и почиства вредните отлагания.

Как горивото предпазва от ръжда?

Shell V-Power Nitro+ Diesel е създаден така че да образува защитен слой върху металната повърхност, което намалява ръждата и спомага за защитата на компонентите в горивната система.

*Защита от корозия е базирана на лабораторни тестове, проведени в съответствие с ASTM D665A.

*Реалните ползи и ефекти могат да варират в зависимост от автомобила, възрастта на превозното средство, условията за шофиране и начина на шофиране

*Реалните възможни ползи са свързани с почистващия елемент, който има за цел да помогне за отстраняването на вече съществуващите отлагания в двигателя и да предпази от натрупването на нови.

Да изпревариш страха

Запознай се с пожарникаря, който зависи изцяло от автомобила си, за да достигне до мястото на авария, независимо дали е ден или нощ.

Да изпревариш гравитацията

Запознай се с каскадьора, чиято точност на шофиране пред камерата зависи изцяло от представянето на колата му.

* Реалните ползи и ефекти могат да варират в зависимост от автомобила, възрастта на превозното средство, условията за шофиране и начина на шофиране. 

Реалните възможни ползи са свързани с почистващия елемент, който има за цел да помогне за отстраняването на вече съществуващите отлагания в двигателя и да го предпази от натрупване на нови.

More in Shell Fuels

Shell V-Power Nitro+

Добре дошли в света на Shell V-Power Nitro+, нашето най-усъвършенствано гориво. Създадено да защитава от отлагания и корозия.*

Предимствата на Shell AutoGas

Shell AutoGas е първокласно гориво, разработено от опитните експерти на Shell в крак с най-съвременните технологии.

БИХТЕ МОГЛИ ДА ПОСЕТИТЕ СЪЩО

Мобилно приложение Shell

Изтеглете официалното мобилно приложение Shell за iPhone и Android: възползвайте се от най-доброто докато сте на път