Създадено да защитава от отлагания и корозия

Научете повече за нашето най-усъвършенствано гориво. Създадено, за да възстановява и поддържа мощността на двигателя чрез активна защита.

Защо да заредиш с бензина SHELL V-POWER NITRO+

  • Shell V-Power Nitro+ действа незабавно на двигателя, още от първото зареждане. 
  • Shell V-Power Nitro+ сформира защитен слой  върху металните повърхности, който намалява корозията и защитава ключовите компонентите на горивната система.
  • Технологията за намаляване на триенето позволява освобождаването на повече енергия  от колелата. 
  • Създаден в партньорство със Scuderia Ferrari.

SHELL V-POWER NITRO+ RACING

  • Нашето 100-октаново гориво за върхово представяне подпомага осигуряването на повече мощност и по-добра реакция чрез по-ефективно изгаряне.
  • Съдържа уникалния комплекс от добавки на Shell с формула с двойно действие, който активно почиства и защитава двигателя.
  • Технологията за модифициране на триенето го намалява и осигурява повече енергия, която достига до колелата за мощност и реакция.
  • Съставките на състезателното гориво Shell V-Power, което се използва от Ferrari във Формула 1, са поне 99% идентични със съставките на Shell V-Power Nitro+ Racing за пътя.

Виж как отлаганията и корозията влияят на двигателя ти

Уникалната двойнодействаща формула на  бензина Shell V-Power Nitro+ е създадена да почиства активно двигателя, като мигновено премахва и отлаганията, които могат да намалят представянето на колата ти.

Engine cleaning process

Как бензинът Shell V-Power Nitro+ подпомага почистването и защитава двигателя на автомобила ти?

Бензинът Shell V-Power Nitro+ е с формула, съдържаща силни почистващи агенти, които са създадени да защитават ключовите компоненти на горивната система от отлагания и корозия, докато ти шофираш.

Същo така Shell V-Power Nitro+ създава защитен слой върху стоманените повърхности, като така предпазва от образуването на ръжда в основните компоненти на горивната система.

Engine corrosion defence

Как бензинът Shell V-Power Nitro+ намалява триенето в двигателя?

Бензинът Shell V-Power Nitro+ със система  Friction Modification Technology (FMT) е създаден, за да спомогне намалянето на триенето в критичните зони на двигателя ти, като помага да се въртят по-свободно.

Да изпревариш страха

Запознай се с пожарникаря, който зависи изцяло от автомобила си, за да достигне до мястото на авария, независимо дали е ден или нощ.

Да изпревариш гравитацията

Запознай се с каскадьора, чиято точност на шофиране пред камерата зависи изцяло от представянето на колата му.

* Реалните ползи и ефекти могат да варират в зависимост от автомобила, възрастта на превозното средство, условията за шофиране и начина на шофиране. 

Реалните възможни ползи са свързани с почистващия елемент, който има за цел да помогне за отстраняването на вече съществуващите отлагания в двигателя и да го предпази от натрупване на нови.

More in Shell Fuels

Shell V-Power Nitro+ Diesel

Добре дошли в света на Shell V-Power Nitro+, нашето най-усъвършенствано гориво. Създадено да защитава от отлагания и корозия.*

Предимствата на Shell AutoGas

Shell AutoGas е първокласно гориво, разработено от опитните експерти на Shell в крак с най-съвременните технологии.

БИХТЕ МОГЛИ ДА ПОСЕТИТЕ СЪЩО

Мобилно приложение Shell

Изтеглете официалното мобилно приложение Shell за iPhone и Android: възползвайте се от най-доброто докато сте на път