В този раздел

Горивна карта Shell за леки и лекотоварни автомобили

Shell Card e нашата оферта за лесно и ефективно управления на Вашия автопарк.

Европейска тол услуга от Shell

Стремим се да направим таксуването възможно най-безпроблемно, като предлагаме експертни съвети, за да намерим правилното решение за вас, и да ви помогнем да постигнете най-доброто, за да получите най-доброто от автопарка.

Защо да вземете горивна карта от Shell?

Независимо дали бизнесът Ви е локален или международен, ние имаме картата за гориво, която отговаря на Вашите нужди. Ние разглеждаме всеки детайл и предлагаме инструментите и услугите, които да Ви помогнат да намалите оперативните разходи така, че Вашият автопарк да се представя по-добре.

Открийте правилната карта

Независимо дали имате един автомобил, или автопарк от камиони, нашата карта за гориво е създадена, за да Ви помогне. Защото ние знаем, че малките неща са тези, които правят разликата в бизнеса.

Декларация за поверителност на SHELL България ЕАД

Поверителността на Вашите данни е важна за нас, затова Ви молим да отделите част от времето си, за да се запознаете с тази Декларация за поверителност на Shell България ЕАД и да се свържете с нас, ако имате въпроси или запитвания.

Компенсиране на емисиите от CO₂ с Shell

По целия свят Shell изпълнява проекти за намаляване на емисиите на парникови газове, като същевременно подобрява условията на живот на местните общности и защитава биологичното разнообразие и дивата флора и фауна.

Онлайн формуляри

Лесни за използване онлайн формуляри за управление на картите.

Връзка с нас

Центърът за работа с клиенти е на Ваше разположение  за да отговори компетентно на въпросите и да Ви посъветва за начините на използване на картата, които най-добре съответстват на вашите нужди. 

ВКЛЮЧЕНО СЪДЪРЖАНИЕ