Преминаването през тунели и мостове е важен аспект от пътуванията в Европа. Това може да струва скъпо – често пъти цената за едно прекосяване може да достигне до няколкостотин евро – ето защо е от жизненоважно значение за Вашия бизнес да управлявате тези разходи по ефективен начин.

Опции за плащане

Можете да платите за редица европейски тунели и мостове с карта euroShell или чрез други методи за плащане – напр. карта Frejus или бордово устройство Brobizz. Всички такси се начисляват директно на Вашия акаунт, което прави следенето на разходите по-просто от всякога.

 Бордовото устройство Ви дава достъп до специални бързи платна по шосетата, гарантирайки Ви избягване на големи забавяния дори и в най-натоварените часове. Освен това често пъти има отстъпки за пътуващите често и за регионалния трафик.

Повече стойност при пътни такси и други услуги

Елементи за сигурност

Сигурността е от ключово значение за горивната карта на Shell. Ето защо ще откриете управляеми контролни механизми за употреба, предупреждения и специализирани екипи срещу злоупотреби. Даваме Ви цялото удобство на горивната карта, заедно със спокойствие и сигурност.

Пътни и магистрални такси

Няма нужда да се притеснявате за пари в брой, тъй като можете да използвате горивна карта от Shell за заплащане на пътните и магистрални такси. След това всичко се добавя към единна фактура. Така животът на всички става по-лесен.