Научете повече за EETS

EETS
Управление на сложна система

Управление на сложна система

Всяка европейска страна има собствена система за таксуване и разпоредби, като има над 100 доставчици на пътни такси – само във Франция са 20. С много устройства и услуги на пазара, ключът е в намирането на настройка, която работи за Вашия автопарк.


Към универсално решение

Към универсално решение

Целта на универсалното решение все още не е постигната от никой на пазара, но европейското решение на Shell за таксуване вече помага на автопарка да пътува по-безпроблемно през границите на целия континент. От наличието на по-малко устройства, които запълват таблото, до избягване на глоби, едно цялостно решение може да улесни живота на водачите и да осигури спокойствие за ръководителите на автопарка.


Отвъд 2020

Отвъд 2020

Очаква се пълната интеграция на всички европейски системи за пътно таксуване да отнеме пет или шест години, тъй като процедурите по сертифициране и техническото внедряване във всяка държава и за цялата мрежа отнема време. С над 30 години опит в областта на пътното таксуване, Shell има изградени солидни взаимоотношения с доставчиците на услуги и ще бъде начело на развитието на тази нова услуга.


  

Често задавани въпроси

Открийте повече за европейските пътни такси от Shell

Европейска тол услуга от Shell

Стремим се да направим таксуването възможно най-безпроблемно, като предлагаме експертни съвети, за да намерим правилното решение за вас, и да ви помогнем да постигнете най-доброто, за да получите най-доброто от автопарка.

Открийите безпроблемното пътуване в Европа

С повече от 100 различни Европейски платени пътни участъци в 30 държави, да управлявате пътното таксуване в различните страни е предизвикателство за ръководителите на автопарк и за водачите на камионите.