Shell Card Online ви дава набор от страхотни функции, които ви помагат да управлявате картите за гориво на Вашия бизнес. Лесна е за използване и тъй като е онлайн, можете да имате достъп до нея, когато ви е нужно – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Без скрити такси.

Подобрена сигурност и защита от злоупотреби

С набора от интелигентни предупреждения по имейл в Shell Card Online Вие ще бъдете уведомявани веднага след откриване на необичайна дейност по картата за гориво. Можете да настроите предупреждения, които да активират ограничения при закупуване или ако картата се използва в грешно време или на грешно място.

Прозрачност и контрол върху разходите на автопарка

С Shell Card Online можете да изготвяте справки за проследяване на всичко – от разхода на гориво на Вашия автопарк до трансакциите и изключенията, като дори можете да получавате всичко това периодично по имейл.

Сигурно онлайн фактуриране

Получавайте, съхранявайте и споделяйте фактури по електронен път. Функцията за търсене в Shell Card Online Ви позволява да избегнете загубата на време при ровенето в архивите в търсене на конкретна фактура, а освен това е и по-сигурно.

Цялостно управление на зарежданията с карти

Когато става дума за управлението на вашия акаунт за гориво, Shell Card Online позволява това да става бързо и лесно. Поръчвайте и блокирайте карти, добавяйте нови потребители, управлявайте вашите групи карти, променяйте данни на картите, заедно с още много други неща.

Влезте или се регистрирайте

Повече в горивни карти от Shell