ЗАЩО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИТЕ КЪМ SHELL?

Възнаграждения и предимства

Съчетайте нашата творческа, колаборативна работна среда и глобални операции с впечатляващ набор от предимства и превърнете присъединяването си към Shell във вдъхновен избор за кариера.

Оставете следа, която има значение

Впуснете се в кариера в Shell, която е водена от значима цел. Работата, която вършите, може да играе роля в оказването на положително въздействие върху Вашия живот, обществото и света.

Ние сме един отбор

Ние сме отдадени на взаимното благополучие и успех. Заедно в култура на сътрудничество, уважение, почтеност и грижа един за друг, ние споделяме общи ценности, които са част от всичко, което правим.

Открийте един свят от възможности

Нашият глобален мащаб и разнообразен бизнес ще Ви дадат гъвкавостта да изследвате различни възможности в Shell, така че да можете непрекъснато да развивате кариерата си.

ИЗБРАНО СЪДЪРЖАНИЕ

Нашият бизнес накратко

Нашият бизнес е изграден на основата на иновативни технологии и квалифицирани служители. Предоставяйки енергия, която поддържа живота на хората вече над 125 години, Shell се превърна в една от водещите компании в света. Постигнахме това, развивайки се, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Вижте как работим, за да дадем заедно тласък на прогреса.

Полезни съвети за Вашата кариера

Разгледайте нашия Ресурсен център за ценни съвети, които могат да Ви помогнат при кандидатстване за работа, и научете повече за живота в Shell.

КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА

Контакти

Ако имате нужда от съдействие и информация относно Вашата кандидатура или процеса на набиране на персонал, можете да се свържете с нас.

Измами при набиране на персонал

Това е важно известие за измамни съобщения, които са били отправени към обществеността.

ЧЗВ за кариерата

Разгледайте нашите често задавани въпроси и намерете отговорите, които търсите.