Изпълнителният директор на Shell България Камелия Славейкова бе отличена със специална награда за 30 години лидерско присъствие на българския пазар на провелото се на 25 ноември 2021 г. награждаване в конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2021 г.“ Той е сред най-престижните бизнес конкурси у нас и отличава лидерите на пазара в редица категории. Специалната награда, която г-жа Славейкова получи, е огромно признание за целия екип на Shell България и за дългогодишния успех на компанията.

Тази година Shell отбелязва 30 успешни години в България, а също и най-високо ниво на обществено доверие в сектора, според проведено наскоро независимо национално проучване от агенция KANTAR. В чест на своята годишнина компанията организира редица активности, включващи нейни служители и партньори и за пореден път затвърди амбицията си да работи за по-устойчиво бъдеще. От стъпването си на пазара у нас Shell налага нови бизнес стандарти в индустрията и пренася на местно ниво своята богата международна експертиза, участвайки активно в дискусии по важни теми като енергийния преход в България и превръщайки се в ключов играч, движещ индустрията напред.

„Искрено благодаря за това отличие, което идва и в много специален за Shell момент – нашата 30-годишнина в България. Наградата не е персонална, тя е за целия талантлив и отдаден екип на компанията, на който благодаря за това, че са част от пътуването ни – успехът ни през тези години не би бил възможен без тях. Вярвам, че ни очакват още много покорени върхове и поводи за гордост“ – коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.

Наградите „Мистър и Мисис Икономика 2021“ са opгaнизиpaни oт нaй-гoлямaтa paбoтoдaтeлcĸa opгaнизaция в cтpaнaтa – Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe в Бългapия (KPИБ) и cпиcaниe „Иĸoнoмиĸa” и се провеждат ежегодно. Специалната церемония пo нaгpaждaвaнeтo нa пoбeдитeлитe ce пpoвeдe на 25 нoeмвpи в Coфия Tex Πapĸ.