В Shell изключително много държим на качествената храна, която предлагаме на нашите клиенти. Доказваме това и с най-новите попълнения в менюто ни – автентичните неаполитански пици в четири варианта – Маргарита, Куатро формаджи, Прошуто фунги и Пеперони. Всяка една е приготвена по рецепта на Реджеп Бадев - Реджи, победител в Hell’s Kitchen 2020.

Какво прави пиците ни автентични?

Пътят на неаполитанските пици, на които вече можеш да се насладиш в Shell, започва от столицата на пицата - Неапол. Авторът е шеф Реджеп Бадев, който учи и работи в Сицилия и Неапол, посвещавайки се на италианската кухня. След спечелването на Hell’s Kitchen 2020 Реджи пренася дългогодишния си опит в приготвянето на италиански ястия в двата си ресторанта, а благодарение на партньорството ни с него, в избрани търговски комплекси Shell вече можеш да опиташ четири от неговите кулинарни шедьовъра, които ще задоволят всеки вкус.

Виж списъка с участващите обекти тук

Тайната на приготвянето

Автентичната неаполитанска пица се приготвя с пресни съставки от Италия, без използването на консерванти. Тестото втасва задължително 72 часа, а за основа се използват домати Campari, които се мачкат на ръка. Пицата се изпича на пещ, а характерната ѝ неправилна форма е точно такава, каквато е била и в зората на пицата в Неапол. Всяка една съставка е внимателно подбрана от Реджи, а всяка стъпка за приготвянето ѝ е плод на дългогодишния му опит в италианската кухня.

Всяка 4-та пица е безплатна

Възползвай се и от промоционалното ни предложение – при покупка на 3 пици, получаваш 4-та безплатно*, което ти дава страхотен шанс да почерпиш всички свои спътници с един от четирите вида италиански специалитети.

*Промоцията е валидна при закупуване на три пици в рамките на едно посещение в Shell.

АКЦЕНТИ

Кафе и топли напитки deli by Shell

Освежете своята почивка с ароматно кафе и разнообразие от специалитети Deli by Shell с прясно мляко, еспресо и шоколад.

Прясна храна по път и на път

В търговските обекти на Shell ще откриете вкусна и качествена храна Dely by Shell, приготвена на момента.

Нов бургер с младо, дърпано, телешко месо!

Ново предложение от deli by Shell - бургер с младо, дърпано, телешко месо.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

ClubSmart подаръци - всичко за пътя и всичко останало

Открий онлайн актуалната селекция ClubSmart подаръци специално за теб

Вече можете да купите винетка в Shell

За още по-комфортно пътуване