ВСИЧКИ ГОРИВА SHELL СА С НОВАТА DYNAFLEX технология, която ПОДПОМАГА ЕФЕКТИВНОСТТА НА ДВИГАТЕЛЯ.2

Нашите най-усъвършенствани горива са резултат от подробни изследвания – над 3 млн. км, изминати от повече от 240 автомобила.3 Защото където и да отиваш, искаме да го правиш с увереност.ост.

Лого на бензиновото гориво Shell FuelSave

Бензиново гориво Shell FuelSave

С нова намаляваща триенето и подсилена почистваща технология.5

Предимства

Новият бензин Shell FuelSave е с 20% повече намаляващи триенето молекули в сравнение с предишните формули.5 Съдържа новата ни DYNAFLEX технология, която помага да се намали загубата на енергия и двигателят ти да работи ефективно от момента, в който го стартираш.4

Лого на дизеловото гориво Shell FuelSave Diesel

Дизелово гориво Shell FuelSave Diesel

Новият Shell FuelSave Diesel има нови премахващи отлаганията молекули за чист и ефективен двигател.6

Предимства

Според два различни стандартни за индустрията теста новият Shell FuelSave Diesel поддържа горивните инжектори значително по-чисти в сравнение с предишната формула на същото гориво.5

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Допълнителна информация:

  1. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  2. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  3. Тестовете се провеждат от 2009 г. с европейски и азиатски автомобили от широк кръг водещи производители. Не всички автомобили се предлагат в България.
  4. Почистващата технология помага да се защитят ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  5. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето молекули подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  6. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  7. В сравнение с предишната формула на Shell FuelSave Diesel. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. На базата на стандартни за индустрията тестове на двигатели DW10B и XUD9. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Още от Горива Shell

Shell V-Power Diesel

Открийте как да запазите двигателя си като нов

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.