Възстановете до 100% от представянето на двигателя си с Shell V-Power Diesel с мощна почистваща технология и вземете максимум енергия от горивото.1

 • Shell V Power speedometer

  Почувствайте мощността

  Подсилената технология в Shell V-Power Diesel помага за подобряването на състоянието на двигателя. Подпомага премахването на отлаганията и може да възстанови представянето на двигателя до 100%.²

 • Shell V Power girl driving

  Почувствайте сигурността

  Shell V-Power Diesel e създаден да намалява степента на корозия, като помага да бъдат защитени компонентите на прецизната горивна система.
 • Shell V Power Face of person

  Почувствайте защитатa

  Shell V-Power Diesel помага да се подобри чистотата на двигателя чрез премахване на вече образували се отлагания. По-чистият двигател е по-ефективен двигател - още една причина да избереш най-доброто ни гориво досега.¹
 1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave Diesel. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
 2. Помага да се възстанови представянето чрез премахване на влошаващи представянето отлагания от ключови компоненти на горивната система, като горивните инжектори, според стандартни за индустрията тестове, проведени според DW10B. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Още от Горива Shell

Бензиново гориво Shell V-Power 95

Научете повече за Shell V-Power с мощна почистваща технология

Shell V-Power Racing

Shell V-Power Racing е високооктаново гориво, създадено да помага на двигателя Ви да достига пълния си потенциал.1

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.