По-чистият двигател е по-ефективен двигател.  Shell V-Power Diesel е с подсилена DYNAFLEX технология с нови премахващи отлаганията молекули за максимален почистващ ефект.1

Лого на Shell V-Power Diesel

Предимства на продукта

Представяне

Новият Shell V-Power Diesel е най-доброто гориво на Shell за върхово представяне. Помага да се възстанови загубата на мощност и представянето на двигателя ти.2

Технология DYNAFLEX

Новият Shell V-Power Diesel е с подсилена DYNAFLEX технология с нови премахващи отлаганията молекули за максимален почистващ ефект.1

Ефективност

Shell V-Power Diesel е нашето най-ефективно дизелово гориво, което помага за подобряване на чистотата на двигателя чрез премахване на вече образували се отлагания. Съдържа нови премахващи отлаганията молекули за чист и ефективен двигател.

Защита от корозия

Shell V-Power Diesel е създаден да намалява степента на корозия, като помага да бъдат защитени компонентите на прецизната горивна система.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Допълнителна информация:

  1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave Diesel. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  2. Помага да се възстанови представянето чрез премахване на влошаващи представянето отлагания от ключови компоненти на горивната система, като горивните инжектори, според стандартни за индустрията тестове, проведени според DW10B. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Още от Горива Shell

Shell V-Power Racing

Разгледайте как променихме нашето най-ново поколение бензиново гориво Shell V-Power.