Как работи:

 • 100%

  Представяне

  Новият и подобрен Shell V-Power Diesel1 почиства 100% ключови части на двигателя като дизеловите инжектори от намаляващи представянето отлагания и предотвратява тяхното бъдещо наслагване.2

 • molecule

  Съдържа още повече почистващи и защитаващи молекули

  Съдържа 60% повече почистващи и защитаващи молекули.3 Така възстановява до 100% представянето на твоя двигател.2

 • protection

  Сега осигурява нашето най-добро почистване и защита

  Shell V-Power Diesel осигурява нашето най-дълбоко почистване на вътрешни отлагания (IDID)4 в дизеловите инжектори и защитава системата за рециркулация на отработените газове (EGR) на твоя автомобил.5

 1. В сравнение с предишното поколение Shell V-Power.
 2. Премахва и защитава от натрупване на намаляващи представянето отлагания върху ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Чистотата и възстановяването на представянето на двигателя се демонстрират чрез стандартни за индустрията и собствени тестове на Shell. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, възрастта му, състоянието му и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
 3. В сравнение с Shell FuelSave Diesel.
 4. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система като горивни инжектори от намаляващи представянето отлагания. В сравнение с предишното поколение Shell V-Power Diesel и в сравнение със стандартните за пазара средни нива на отлагания. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, състоянието му и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
 5. Подпомага предпазването на системата за рециркулация на отработените газове (EGR) от натрупване на отлагания. На базата на собствени методи за изпитване на Shell. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, състоянието му и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Още от Горива Shell

Shell V-Power Racing

Открий върхово представяне при всички видове превозни средства и условия за шофиране.1

Бензиново гориво Shell V-Power 95

Научете повече за Shell V-Power с мощна почистваща технология

Често задавани въпроси

Виж още информация относно горивата Shell V-Power