Как да се възползваш?

Зареди поне 25 литра от качествените горива Shell или пазарувай продукти deli by Shell за поне 6 лв. и вземи стикер на касата. След като събереш 5 стикера, можеш да вземеш скутер на специална цена.

Предимства

 • Shell FuelSave/AutoGas
  • За всеки 25 л Shell V-Power – 2 стикера*
  • За всеки 25 л Shell FuelSave/AutoGas – 1 стикер*
 • Deli by Shell
  • deli by Shell продукти на стойност минимум 6 лв. – 1 стикер*

*Един клиент има право да получи не повече от 4 стикера при зареждане с горивата Shell V-Power и не повече от 2 стикера при зареждане с горивата Shell FuelSave/AutoGas и при покупка на продукти deli by Shell в рамките на едно посещение.

Промоцията е валидна до 18.07.2021 г. или до изчерпване на количествата и важи според наличностите на видове на съответния търговски комплекс. Един клиент има право да закупи не повече от 2 бр. скутера на промоционална цена в рамките на едно посещение.

Виж пълните правила и условия за участие в промоцията тук.

КОЛЕКЦИЯТА ТЕ ОЧАКВА

Shell scooters for tricks

89 лв. + 5 стикера

Вижте описание на продукта:

Shell scooters for adults

109 лв. + 5 стикера

Вижте описание на продукта:

  

Shell scooters for kids

62 лв. + 5 стикера

Вижте описание на продукта:

   

Shell scooters headgears

35 лв. + 2 стикера + 1 ClubSmart точка

Вижте описание на продукта:

   

Shell scooter protectors

35 лв. + 2 стикера + 1 ClubSmart точка

Вижте описание на продукта:

Препоръки за безопасност

Повечето инциденти при каране на скутер се случват през първия месец след покупка, затова е важно да напредвате бавно и внимателно в усвояването на новите основни умения, които са Ви нужни. Първоначално изпробвайте скутера на подходяща, равна настилка, далеч от пешеходци и автомобили. Убедете се, че височината на кормилото е правилна за Вас и не нарушава баланса Ви. Изпробвайте спирачката и начина на завиване. Винаги използвайте скутера с подходящи обувки. Не оставяйте децата без наблюдение и не позволявайте да използват скутерите по улици и зони с автомобилен и пешеходен трафик. Винаги карайте скутера с правилно поставени протектори.

 • Скутерът за трикове не е подходящ за деца под 8 години – съществува риск от падане, прищипване или нараняване.
 • Скутерът за деца не е подходящ за деца под 3 години и съществува опасност от задушаване поради малки разглобяеми части и опасност от падане поради нестабилна основа.
 • Винаги наблюдавайте децата, когато карат скутера.
 • Скутерът не е играчка, а спортно оборудване за физическа подготовка. Не е предназначен за използване в екстремни спортове като скачане, прескачане на препятствия, рампи Ollie и др. Скутерът не трябва да се използва в скейт парк за ‘’агресивна’’ употреба.
 • Не променяйте предназначението скутера.
 • Скутерът не е създаден за акробатична употреба.
 • Скутерите не включват фарове или светлини. Не е препоръчителна употребата им през нощта или по време на периоди, когато видимостта е ограничена.
 • Винаги носете лични предпазни средства; каска, подложки за лакти, наколенки, протектори за китки.
 • Не карайте скутера по улици или зони с автомобилен трафик.
 • Не допускайте повече от един водач на скутера наведнъж.
 • Не карайте скутерите на или в близост до улици, наклонени алеи, хълмове, канавки, в земните басейни в близост до стъпала или други опасни зони.

Съвети за сглобяване и използване

Изключително важно за безопасната експлоатация на скутерите е правилното им сглобяване. Изгледайте внимателно инструкциите за сглобяване и следвайте стъпките последователно, за да сте сигурни, че забавлението със скутерите Ferrari ще е напълно безопасно.

СПЕЦИАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Горива Shell

Научете повече за нашите нови горива Shell.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!