Ползвай отстъпка от 5 ст./л при зареждане с Shell AutoGas, като обменяш ClubSmart точки.
Покажи своята физическа или дигитална ClubSmart карта на касата преди плащане, за да обмениш своите точки и да се възползваш от отстъпката.

А за всеки зареден литър Shell AutoGas ще получиш 1 ClubSmart точка. Можеш да използваш точките си за ново зареждане с отстъпка или да се възползваш от множеството предложения на програмaта за лоялност ClubSmart.

*Отстъпката се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър и не може да се комбинира с други отстъпки. Промоционалната отстъпка от 5 ст. на литър за Shell AutoGas е валидна до 30.06.2022 г. в търговските комплекси Shell в България, предлагащи Shell AutoGas.
Виж пълния списък с участващи обекти.

Качеството на Shell AutoGas

Качеството на горивото е винаги безупречно, защото Shell AutoGas е двойно филтрирано за максимална чистота, а точното количество на зареждане се гарантира от високите оперативни стандарти и модерни колонки. Горивото отговаря на европейския стандарт за качество EN 589, за да се насладиш на сигурно и икономично пътуване.
Виж повече за предимствата на Shell AutoGas за автомобила ти.

Виж пълните правила и условия за ползване на отстъпка за горивата Shell V-Power.
Виж всички участващи в промоцията търговски комплекси Shell.

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 250 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

АКЦЕНТИ

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Предимства на Shell Autogas

Има много причини да изберете Shell Autogas

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.