• От 19.03 ще спрем раздаването на скреч карти в търговските комплекси Shell за седмичната игра с BMW награди.
 • Всички печеливши от седмичната игра до момента ще получат своевременно наградите си.
 • На 23.03. ще изтеглим последните засега седмични награди сред всички, които са регистрирали своята скреч карта/карти в периода до 22.03 включително.
 • Промоцията ще бъде възобновена при първа възможност - ще ви информираме чрез всички наши канали.

 

 • Всеки, който се е регистрирал за участие за голямата награда – автомобил BMW 218i, запазва шанса си да я спечели при бъдещото възобновяване на промоцията.
 • Участието не е обвързано с покупка и все още можете да регистрирате ClubSmart картата си в сайта, за да играете за наградата. Ако нямате карта, можете да си създадете дигитална в мобилното приложение Shell.
 • Тегленето на голямата награда също се измества за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Ще ви информираме своевременно чрез всички наши канали.

 

Съжаляваме, че в този момент не е възможно да посочим дата за възобновяването на промоцията!

Ще се фокусираме върху нашата основна задача – да ви осигурим гориво и да ви обслужваме безопасно, когато ни посещвате в търговските комплекси Shell.

За всичко останало вярваме, че скоро ще дойде подходящо време, когато отново всички ще можем да пътуваме спокойно!

Следете каналите ни за новини и тази страница, за да научававате информацията за възобновяването на всички оферти към клиентите.

Благодарим за разбирането! Останете вкъщи и бъдете здрави!

СПЕЧЕЛИ ЧИСТО НОВИЯ BMW 218I ГРАН КУПЕ

Ако си член на нашата програма за лоялност ClubSmart, имаш страхотния шанс да спечелиш един от най-новите модели на обичаната баварска марка. Стилният и мощен 218i Гран Купе определено привлича погледите. Ако привлече и твоя, е достатъчно да се регистрираш със своята ClubSmart карта на тази страница.

Подготвили сме и пет допълнителни награди, които ще изтеглим в края на промоцията. Петима късметлии ще получат по 50 000 ClubSmart точки (=500 лв. в Shell) по своя баланс.

Ако пък все още не си член на клуба, какъв по-добър повод да се присъединиш към нас и да започнеш да се възползваш от всички предимства на програмата? Всяко пълнолетно лице може да генерира дигитална ClubSmart карта в мобилното приложение Shell навсякъде и по всяко време или да получи физическа карта веднага и напълно безплатно във всеки от търговските комплекси Shell.

Ако при регистрацията отбележиш, че желаеш да получаваш новини от Shell, ще получиш и 200 ClubSmart точки бонус в своята карта, които да използваш за плащане на горива и стоки в търговски комплекси Shell!*

За да е валидна регистрацията за играта, картата трябва да е персонализирана на www.shellsmart.com или на 0800 11 1515.

Промоцията е валидна от 2.03.2020 до 31.05.2020 г. Участието за BMW 218i Гран Купе не е обвързано с покупка.

*Съгласието не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.
Виж пълните правила за участие в томбола за BMW 218i Гран Купе тук.

УЧАСТВАЙ ЗА СЕДМИЧНИТЕ BMW НАГРАДИ

BMW има верни фенове и голяма серия от уникални артикули за тях. Подозираме, че и ти попадаш сред почитателите на марката, затова сме ти подготвили специална селекция от седмични награди със знака на BMW. Всяка седмица до 31 май ще подаряваме – BMW велосипед, BMW градски скутер, BMW M Motorsport часовник, BMW M Motorsport слънчеви очила, BMW M Motorsport сак за пътуване, 5 бр. BMW M Motorsport шапка, 10 бр. BMW M Motorsport ключодържател, както и 10 награди x 10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. в Shell). Зареди над 25 литра гориво и вземи скреч карта. Регистрирай кода ѝ в този сайт и участваш в седмичните тегления.

 • Ето как получаваш скреч карти:

  • Над 25 литра от горивата Shell V-Power, Shell V-Power Diesel и Shell V-Power Racing = 2 скреч карти*
  • Над 25 литра от горивата Shell FuelSave 95, Shell FuelSave Diesel и Shell AutoGas = 1 скреч карта*
  • За мотористи – над 12 литра Shell V-Power Racing + попълнена форма за мотористи = 2 скреч карти**
 • Колкото повече скреч карти регистрираш, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш.***

*Един клиент има право да получи не повече от 4 бр. скреч карти за зареждане на Shell V-Power и не повече от 2бр. за зареждане с Shell FuelSave и Shell AutoGas в рамките на едно посещение в Shell до 31.05.2020г.

**Изтегли формата за мотористи тук

***Един клиент има право на максимум 10 регистрации седмично. Един участник може да получи само 1 награда.

Промоцията е валидна от 2.03.2020 до 31.05.2020 г.

Виж пълните правила за участие за BMW награди тук.

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.