СПЕЧЕЛИ ЧИСТО НОВИЯ BMW 218I ГРАН КУПЕ

Светът навън те очаква. Завърни се в него подобаващо – запомнящо се и със стил. И спазвайки мерките за безопасност, разбира се.

След кратка пауза на нашата игра, отново имаш възможността да спечелиш автомобил BMW 218i Gran Coupé. Ако си член на програмата ни за лоялност ClubSmart, имаш страхотния шанс да участваш за един от най-новите модели на обичаната баварска марка. Стилният и мощен 218i Гран Купе определено привлича погледите. Ако привлече и твоя, е достатъчно да се регистрираш със своята ClubSmart карта на тази страница.

Подготвили сме и пет допълнителни награди, които ще изтеглим в края на промоцията. Петима късметлии ще получат по 50 000 ClubSmart точки (=500 лв. в Shell) по своя баланс.

Ако пък все още не си член на клуба, какъв по-добър повод да се присъединиш към нас и да започнеш да се възползваш от всички предимства на програмата? Всяко пълнолетно лице може да генерира дигитална ClubSmart карта в мобилното приложение Shell навсякъде и по всяко време или да получи физическа карта веднага и напълно безплатно във всеки от търговските комплекси Shell.

Ако при регистрацията отбележиш, че желаеш да получаваш новини от Shell, ще получиш и 200 ClubSmart точки бонус в своята карта, които да използваш за плащане на горива и стоки в търговски комплекси Shell!*

За да е валидна регистрацията за играта, картата трябва да е персонализирана на www.shellsmart.com или на 0800 11 1515.

Промоцията е валидна до 12.07.2020 г. Участието за BMW 218i Гран Купе не е обвързано с покупка.

*Съгласието не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.
Виж пълните правила за участие в томбола за BMW 218i Гран Купе тук.

УЧАСТВАЙ ЗА СЕДМИЧНИТЕ BMW НАГРАДИ

Цялото време навън вече е твое. И докато ти се грижиш за безопасното си завръщане в света на приключенията, ние ще се погрижим да го направиш със стил. Всяка седмица до 12 юли ще подаряваме – BMW велосипед, BMW градски скутер, BMW M Motorsport часовник, BMW M Motorsport слънчеви очила, BMW M Motorsport сак за пътуване, 5 бр. BMW M Motorsport шапка, 10 бр. BMW M Motorsport ключодържател, както и 10 награди x 10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. в Shell). А на 15 юли ще проведем допълнителна томбола с наградния фонд от двете съкратени седмици.

Зареди над 25 литра гориво и вземи скреч карта. Регистрирай кода ѝ в този сайт и участваш в седмичните тегления.

  • Ето как получаваш скреч карти:

    • Над 25 литра от горивата Shell V-Power, Shell V-Power Diesel и Shell V-Power Racing = 2 скреч карти*
    • Над 25 литра от горивата Shell FuelSave 95, Shell FuelSave Diesel и Shell AutoGas = 1 скреч карта*
    • За мотористи – над 12 литра Shell V-Power Racing + попълнена форма за мотористи = 2 скреч карти**
    • Запази скреч картата до края на промоцията!
  • Колкото повече скреч карти регистрираш, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш.***

*Един клиент има право да получи не повече от 4 бр. скреч карти за зареждане на Shell V-Power и не повече от 2бр. за зареждане с Shell FuelSave и Shell AutoGas в рамките на едно посещение в Shell до 12.07.2020 г.

**Изтегли формата за мотористи тук

***Един клиент има право на максимум 10 регистрации седмично. Един участник може да получи само 1 награда.

Промоцията е валидна до 12.07.2020 г.

Виж пълните правила за участие за BMW награди тук.

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.