Ето как:

 • Зареди минимум 25 л гориво в Shell

 • Вземи скреч карта с уникален код от касата

  Минимум 25 л от горивата Shell V-Power = 2 скреч карти. Минимум 25 л от горивата Shell FuelSave и Shell AutoGas = 1 скреч карта. Запази скреч картата до края на промоцията!

 • Регистрирай уникалния код и своите контакти в регистрационната форма по-долу

Вземи 200 ClubSmart точки бонус, ако си участник в Програмата за лоялност на Shell! Просто въведи номера на картата си. Ако нямаш ClubSmart карта, можеш да вземеш напълно безплатно от всеки търговски комплекс Shell. Когато 200 бонус точки се начислят по твоя ClubSmart баланс, можеш да ги обмениш за 2 бр. еспресо в Shell или да ги събираш за друга награда по избор.

Промоцията е валидна от 05.03. до 06.05.2018 г. 

НАГРАДИ

 • bmw cruise bike blue

  Велосипед BMW Cruise 2016 x1 брой всяка седмица

  Син корпус от BMW хидроформована алуминиева рамка. Гуми Continental Cruise CONTACT, капли 28", хидравлични дискови спирачки Shimano. Дарайльор Shimano Deore 30 предавки.

 • Детска състезателна количка BMW Baby Racer III Motorsport x1 брой всяка седмица

  Детска състезателна количка BMW Baby Racer III Motorsport x1 брой всяка седмица

  Детска състезателна количка Baby Racer III с LED фарове. Дизайн с основните цветове на сериятa BMW Motorsport. Мека седалка.

 • Спортна чанта BMW Motorsport x3 броя всяка седмица

  Спортна чанта BMW Motorsport x3 броя всяка седмица

  Просторна чанта с лога BMW Motorsport от водонепромокаема материя. Регулируема дръжка. От двете страни на чантата има ленти с дизайна на BMW Motorsport.

 • Модел BMW M6 GT3 x3 броя всяка седмица

  Модел BMW M6 GT3 x3 броя всяка седмица

  Модел M6 GT3, мащаб: 1:18. В оригиналните цветове на BMW. Надписът с логото на BMW M6 GT3 е видим навсякъде.

 • Мъжки спортен хронограф Motorsport ICE Watch x1 брой всяка седмица

  Мъжки спортен хронограф Motorsport ICE Watch x1 брой всяка седмица

  Спортен хронограф с дисплей за дата, корпус от полиамид и три хроно дисплея. Водоустойчив до 100 м. Каишката е 100% силиконова.

 • Часовник Motorsport ICE Watch x1 брой всяка седмица

  Часовник Motorsport ICE Watch x1 брой всяка седмица

  Съвременен модел с корпус от полиамид. Каишката е 100% силиконова в синьо, а от вътрешната страна – червено. Водоустойчив до 100 м.

 • Motorsport яке, мъжко или дамско, x10 броя всяка седмица

  Motorsport яке, мъжко или дамско, x10 броя всяка седмица

  Ветроустойчива и водоустойчива материя. Малък вътрешен джоб с отвор за кабел за слушалки. Ръкави със скрити копчета. BMW Motorsport надпис на гърба и лого на левия ръкав.

 • Тениска BMW Motorsport Fan, мъжка или дамска, x10 броя всяка седмица

  Тениска BMW Motorsport Fan, мъжка или дамска, x10 броя всяка седмица

  Спортна тениска с обло деколте. Визуален акцент в предната част – цветни ивици в моторсторт дизайн. BMW Motorsport надпис на гърба, гумено лого на ръкава. Надпис „powered by M”.

 • BMW Motorsport Fan шапка x10 броя всяка седмица

  BMW Motorsport Fan шапка x10 броя всяка седмица

  Регулируема, двуцветна шапка с метален клипс и релефно лого на BMW Motorsport. Козирката е с контрастиращ червен кант и цветните ленти с изгледа на BMW Motorsport.

 • BMW Motorsport ключодържател x10 броя всяка седмица

  BMW Motorsport ключодържател x10 броя всяка седмица

  Ключодържател с ключалка, наподобяващ предпазен колан на автомобил. Каишка с гравиран надпис BMW Мotorsport и цветовете от серията. BMW лого на металната катарама.

Всички участници, регистрирали се от 00:00 ч. в понеделник до 23:59 ч. в неделя, участват в томбола, която се провежда в понеделник следващата седмица. Всяка седмица 50 участници печелят награда. Списък с печелившите от седмичните томболи се публикува в деня на тегленето.

Повече за Offers and Competitions

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.