Избери горивото на Shell и се впусни в един свят на забавления. С колекцията Shell моторни спортове ще превърнеш дома си в състезателна писта.

Как можеш да участваш в промоцията?

Зареждай гориво в Shell или купи продукти deli by Shell и събирай стикери. Ето как:

  • Зареждай гориво в Shell или купи продукти deli by Shell и събирай стикери. Ето как:

    • 25 литра от горивата Shell V-Power = 2 стикера*
    • 25 литра от горивата Shell FuelSave и Shell AutoGas = 1 стикер*
    • За мотористи ‒ над 12 литра от горивото Shell V-Power Racing = 2 стикера**
    • 6 лв. продукти deli by Shell = 1 стикер*

*Един клиент има право да получи не повече от 4 стикера при зареждане с Shell V-Power, не повече от 2 стикера при зареждане с Shell FuelSave и Shell AutoGas и не повече от 2 стикера при покупка на продукти deli by Shell в рамките на едно посещение.
**Изтегли формата за мотористи

След като събереш стикерите за някой от автомобилите, откъсни талончето с тях и ги предай на касиер във всеки търговски комплекс Shell. Използвай своята ClubSmart карта и вземи една от 4 колички за 2,99 лв. или 299 ClubSmart точки, а Nissan Formula E Gen2 за 15,99 лв. или 1599 ClubSmart точки.

А aко не си член на нашия клуб и генерираш сега своя дигитална ClubSmart карта в приложението Shell, ще получиш 300 точки за добър старт. Ще ти стигнат, за да вземеш 1 количка за 2,99 лв. с точки вместо с пари. Разбира се, трябва да предоставиш и нужния брой стикери.

Промоцията е валидна до 20.09.2020 г. или до изчерпване на количествата и важи според наличностите на различните видове промоционални модели в съответния търговски комплекс. Клиентите, които заплащат с карти euroShell Card, DKV и други горивни карти, могат да получат стикер само с покупка на продукти deli by Shell на стойност 6 лв.

Виж пълните правила за участие в промоцията.

Представяме ти новата ни колекция Shell моторни спортове

Страстта към състезанията и иновациите ни води до някои от най-престижните партньорства и най-добрите отбори, които света на моторните спортове познава. Свързва ни жаждата за победа, а резултатът е постоянно усъвършенстване в стремежа ни към най-доброто представяне. Споделяме с тях всеки един момент по пътя към успеха!

А сега и ти можеш да изпиташ същото това чувство у дома със своите семейство и приятели!

Събери цялата колекция Shell моторни спортове. Усети тръпката. Започни от любимото си състезание, докато не събереш емблематичните модели от всички шампионати, представени в колекцията, и се впусни в един свят на забавления! Елитът в света моторните състезания е в ръце ти.

Състезателите в колекцията са:

BMW M4 Motorsport, Hyundai i20 Coupe WRC от отбора на Hyundai Shell Mobis World Rally, състезаващ се в Световния рали шампионат на FIA, Nissan Formula E Gen2, Ford Mustang от отбора на Shell V-Power Racing, състезаващ се в V8 Supercars, и Ford Mustang от отбора на Penske.

Nissan и логото на Nissan са регистрирани търговски марки на Nissan Motor Co. Ltd. и се ползват по лиценз. Името и логото Bluetooth® са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc., и всяка употреба на тези марки на BrandBase B.V. е по лиценз. Други търговски марки и търговски имена са тези на техните съответни собственици. Търговски марки, предоставени по лиценз от Penske Racing South, Inc. Всички търговски марки се ползват с позволението на техните съответни собственици.

Официален лицензиран продукт на Shell V-Power Racing Team. Търговски марки на Ford Motor Company и Trade Dress, ползвани по лиценз на Brandbase B.V. Логото на BMW и името BMW са търговски марки на BMW AG и се ползват по лиценз. Правата на всички Hyundai търговски марки се притежават от или са отдадени по лиценз на Hyundai Motorsport GmbH. Всички права са запазени.


Името и логото на Formula E са регистрирани търговски марки на Formula E. Всички права са запазени (2020 г.) Шампионатът ABB FIA Formula E Champtionship е оспорвана надпревара с непредсказуеми и вълнуващи състезания на електрически болиди, които се провеждат по централните улици на забележителни градове по света. Посетете сайта, за да разберете повече: www.FIAFormulaE.com

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!