Лятото е тук с пълна сила, а това означава само едно – започват и летните пътешествия.

За да се погрижим не просто да обичаш пътуването си, но и да си спокоен винаги, когато тръгваш на път, създадохме услугата Помощ на пътя. Ако си член на ClubSmart, можеш да се възползваш от нея напълно безплатно в която и да е от следните ситуации:

  • Спукана гума
  • Изтощен акумулатор
  • Празен резервоар
  • Заредено грешно гориво

Условието е да имаш акаунт в www.shellsmart.com и да си направил поне една покупка, начисляваща точки в ClubSmart картата ти в последния календарен месец. Така че не се колебай да се свържеш с нас, когато имаш нужда от помощ, независимо къде в страната си.

За да бъде пътуването ти още по-безгрижно и да можеш да обърнеш внимание на истински важните и хубави неща. Като времето с любимите хора, на път към любимата дестинация.

#обичампътуването

 

Повече за ОФЕРТИ И КОНКУРСИ

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Зареждайте повече гориво с отстъпка срещу ClubSmart точки и пътувайте повече

Стани член на ClubSmart, зареждай повече гориво с отстъпка и пътувай повече.

още от горива shell

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.