Карамелът е любимо изкушение на хората по ред причини – приготвя се лесно, не изисква кой знае каква подготовка или продукти, но най-вече – неповторимо вкусен и ароматен е. Първите данни за консумацията на карамел датират още от 17 век и не е изненада, че до ден-днешен той е сред най-обичаните и разпознаваеми вкусове.

Няма да крием – и ние в Shell наистина си падаме по карамела. Затова нямахме търпение да разкрием, че новите deli by Shell продукти за годината са именно с този вкус. Представяме ти ароматното карамелено капучино и крехкия карамелен мъфин.

В студените месеци от годината се радваме още повече на малките вкусни неща, които могат да стоплят деня ни. При следващото ти посещение в Shell можеш да опиташ две такива малки вкусотии. И отгоре на това – да си тръгнеш с бонус ClubSmart точки при покупката им.

Всяко карамелено капучино и всеки карамелен мъфин идва със 100 ClubSmart точки бонус, а ако ги събереш в изкушаваща комбинация, ще получиш 200 ClubSmart точки. И няколко щастливи минути, в които да забравиш всичко останало от ежедневието.

Очакваме те в най-близкия търговски комплекс Shell!

Офертата е валидна до 1.03.2020 г

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Кафе и топли напитки deli by Shell

Освежете своята почивка с ароматно кафе и разнообразие от специалитети Deli by Shell с прясно мляко, еспресо и шоколад.

Прясна храна по път и на път

В търговските обекти на Shell ще откриете вкусна и качествена храна Dely by Shell, приготвена на момента.

Повече за Offers and Competitions

ГОТОВИ. НА СТАРТА. СОЛ!

За първи път Shell представя иновативна колекция от 4 BMW M колички с електрически двигатели, задвижвани от солена вода.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Спечели 100 лв. или 1000 лв. в ClubSmart точки с новото приложение Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега и участвай за 100 лв. или 1000 лв. в ClubSmart точки.