Изключителни подаръци, които ще направят пътуването Ви по-лесно и приятно. Уникалната колекция продукти е достъпна само за членове на ClubSmart.
Подаръците можете да получите директно от желан от Вас търговски комплекс Shell!
В случай, че не Ви достигат точки, не се притеснявайте! Избрани продукти имат опция за поръчка от уебсайта срещу комбинация от ClubSmart точки и доплащане в лева при доставката.

Лимитираната оферта от ексклузивни продукти ще се подновява всеки сезон, така че не спирайте да следите за актуални предложения!

Офертата за страхотни подаръци е валидна от 11 април 2018 г. до 02 юли 2018 г. или до изчерпване на количествата. Наличността може да варира в зависимост от текущите запаси в търговски комплекси Shell. Повече информация за ClubSmart можете да откриете на www.shellsmart.com.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.