В Shell държим на лоялните си клиенти. Ето защо продължаваме да предоставяме отстъпка от 7 ст./л за горивата Shell FuelSave Diesel и Shell FuelSave 95 срещу ClubSmart точки, в допълнение към компенсацията от 25 ст./л, предоставена от държавата.*

Така всеки клиент с ClubSmart карта може да се възползва от общо 32 ст./л по-ниска цена за основните ни горива Shell FuelSave 95 и Shell FuelSave Diesel.

*Държавната отстъпка се предоставя във всички търговски комплекси Shell за горивата Shell FuelSave 95, Diesel и AutoGas съгласно чл. 112 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г. (изм. ДВ, бр. 52/05.07.2022 г.). ClubSmart отстъпката от 7 ст./л се получава срещу 1 ClubSmart точка на всеки зареден литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата. 

Виж пълните правила и условия за ползване на отстъпка от допълнителни 7 ст./л за лоялни клиенти за горивата Shell FuelSave 95 и Diesel.

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/ 

АКЦЕНТИ

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

Основните горива на Shell

Открийте как нашите основни горива могат да помогнат за безаварийните ежедневни пътувания.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.