F1-75

F1-75

F1-75 е болидът на Ferrari, състезавал се в сезон 2022 г. от Формула 1. Името му отбелязва 75-годишнината от създаването на първия автомобил Ferrari.

296 GTB

296 GTB

296 GTB символизира революцията на Ferrari. Този модел въвежда новия 120‘ V6 двигател, съчетан с plug-in електрически мотор (PHEV).

DAYTONA SP3

Daytona SP3

Вторият автомобил в лимитираната ни колекция е създаден в чест на знаменитите спортни прототипи със средно разположен двигател Ferrari V12 oт 50-те години на ХХ век.

330 P4

330 P4

На състезанието „24 часа на Daytona” през 1967 г. моделът 330 P4 преминава по незабравим начин финалната линия едновременно с 330 P3/4 и 412 Р, печелейки първите три места за Ferrari.

Smartphone control

BLUETOOTH МОДЕЛИ С БАТЕРИЯ ЗА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Управлявай Ferrari моделите си с твоя смартфон и приложението Shell Racing Legends

ПОЛУЧАВАЙ СТИКЕРИ С ВСЯКО ЗАРЕЖДАНЕ ИЛИ ПОКУПКА

Събери 4 стикера и вземи любимия си модел Ferrari с включена батерия за дистанционно управление на специална цена от 21,99 лв.

 • two stickers

  За всеки 25 л от Shell V-Power = 2 стикера

 • one sticker

  За всеки 25 л от Shell FuelSave = 1 стикер

 • one stickers

  За всеки 25 л от Shell AutoGas = 1 стикер

 • one stickers

  Shell Café продукти на стойност 10 лв. = 1 стикер

 • one stickers

  499 ClubSmart точки = 1 стикер

SHELL RACING LEGENDS

SHELL RACING LEGENDS

Играй безплатно с всеки модел от колекцията си. Сканирай кода от опаковката и добави модела в гаража си в приложението SHELL RACING LEGENDS. Включи се в предизвикателствата ни с всеки от тях и покажи, че можеш да достигнеш върха на класацията.

Shell racing legends competition

SHELL СЪСТЕЗАНИЯ ВСЯКА СЕДМИЦА

От 17 юни до 24 септември ти даваме възможност да играеш за страхотни награди всяка седмица. Състезавай се в приложението SHELL RACING LEGENDS и можеш да спечелиш: Ваучер за гориво за 50 лв. в Shell, Дигитален компресор Shell V-Power, Ferrari количка по избор. Желаем ти успех!

Виж пълните правила и условия на промоцията тук.

*Промоцията е валидна от 03.07.2023 г. до 24.09.2023 г. или до изчерпване на количествата и важи според наличностите на видове промоционални модели на съответния търговски комплекс. Един клиент има право да получи не повече от 8 стикера при зареждане с Shell V-Power и не повече от 2 стикера при зареждане с Shell FuelSave/ Shell AutoGas и при покупка на продукти Shell Café в рамките на едно посещение.
Един клиент може да закупи не повече от 2 колички в рамките на едно посещение.

Името и търговската марка Ferrari са притежание на Scuderia Ferrari и са използвани с одобрението на притежателя.

Акценти

Зареди Shell V-Power с отстъпка

Ако си член на ClubSmart, сега получаваш от Shell отстъпка от 15 ст./л при зареждане с нашите най-добри горива Shell V-Power.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile