Ние в Shell вярваме, че пътуването до нови дестинации отваря път към моменти, които ще помним цял живот. По случай 30-годишнината ни, събрахме 30 идеи за пътуване из някои от най-красивите кътчета на България – някои по-малко познати, а други толкова известни, че хора от цял свят пътешестват, за да ги видят.

Наслади се на спиращите дъха гледки от нашите идеи за пътуване, събирай дигитални печати за всяка посетена локация и участвай за много награди.

Вземи един печат и можеш да спечелиш ваучер за гориво на стойност 30 лв., а при събрани пет печата участваш в томбола още по-големи награди - ваучери за гориво на стойност 100 лв, екшън камера и дрон.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ?

  1. Отиди на www.shell-travel.bg
  2. Разгледай нашите предложения за пътуване и посети избраните от теб локации.
  3. Събирай дигитални печат и участвай за страхотните награди за пътешественици.

Пълните правила и условия на играта виж на www.shell-travel.bg

Играта е валидна до 31.10.2021 г.

АКЦЕНТИ

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Зареждайте повече гориво с отстъпка и пътувайте повече

Ползвайте отстъпка от горивата Shell, пътувайте по-далеч, изживейте повече.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.