Има нещо, което ще ти помогне да се отпуснеш и да се наслаждаваш още по-пълноценно на времето вкъщи – малко хубава българска музика и забавления. За щастие, сега можеш да се озовеш буквално пред сцената на някои от най-големите български изпълнители от комфорта на своя дом. При това на живо, благодарение на нашия партньор URBO – уеб портал и мобилна апликация за завладяващи преживявания, било то навън или вкъщи. Онлайн преживяванията от инициативата #ЖивотВкъщи са най-различни и за всеки вкус: от концерти и стендъп комедийни вечери до театрални постановки и дори фестивали.

Изпълненията на артистите са подарък за зрителите, но в това трудно за тях време има различни начини, по които да им покажем подкрепата си*. При желание и възможност можеш да закупиш билет на сайта на URBO. А сега можеш да помогнеш и със своите ClubSmart точки на www.shellsmart.com/live. Там ще откриеш кода на всеки изпълнител и само трябва да избереш как да го подкрепиш: с 500 ClubSmart точки (5 лв.) или с 1000 ClubSmart точки (10 лв.).

Разбира се, можеш да покажеш, че цениш любимите си изпълнители и повече от веднъж. Те ще се зарадват, че имат фен в твое лице.

През следващите седмици можеш да се насладиш на много онлайн концерти и представления от инициативата #ЖивотВкъщи на URBO и Joker Media Rental. Виж кои са те тук и следи Фейсбук страницата ни, където ще споделяме информация и линкове към събитията на живо.

Пожелаваме ти приятно гледане и слушане!

#ЗаедноЩеСеСправим #ЖивотВкъщи

*Целта на инициативата #ЖивотВкъщи на URBO и Joker Media Rental е да помогне на събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

АКЦЕНТИ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!