Победители от “Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro +”

Печелившите за голямата награда бяха избрани на база най-голям брой онлайн гласове и експертната оценка на журито.

Shell България обяви имената на четиримата печеливши в „Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro +”, които ще пътуват до фабриката на Ferrari в Маранело – това са Даниел Пенков, Николай Николов, Десислава Дамянова и Даринка Кафалиева. Те ще имат възможност да видят как се тестват висококачествените горива Shell V-Power Nitro+ и да се запознаят с историята на марката, а също и да научат как е започнало партньорството между Shell и Ferrari.

В играта “Заредени с приключения и Shell V-Power Nitro+” участваха пътешественици с видеоматериали до 30 секунди, в които показваха 5-те елемента на своето незабравимо пътуване през лятото. Единственото задължително условие беше един от елементите да е горивото Shell V-Power Nitro+. В първата фаза на състезанието участниците поканиха всички свои приятели да ги подкрепят онлайн, като гласуват за тях на сайта на кампанията.

Всеки, дал своя глас, участваше в ежедневна томбола за ваучер за гориво на стойност 50 лв. с ДДС. Двадесет от видеата, събрали най-много гласове, преминаха на втори кръг от играта – оценка от жури, съставено от водещите на сутрешното предаване на BG радио – Симо и Богдана, както и представители на Shell България.

Българските пътешественици споделиха видеа на пътувания, предприели както сами, така и в голяма компания,  на комфортни пътувания по първокласни пътища и на off road приключения, видеа със силна музика в колата, както и спокойни и тихи пътувания. Посетете http://shelladventures.bg, за да научите повече за победителите и техните 5 елемента на незабравимото пътуване с Shell V-Power Nitro +.

За горивата Shell V-Power Nitro+

Горивата Shell V-Power Nitro+ представят последното поколение усъвършенствани горива за подобрена ефективност. Те са уникални високотехнологични горива – бензин и дизел, които действат мигновено върху работата на двигателя. Подобрената им формула е разработена да помага на клиентите да използват пълния потенциал на своя автомобил, независимо от неговия модел.

Горивата Shell V-Power Nitro+ се предлагат на българския пазар от 8 май 2013 г., заменяйки досегашните горива Shell V-Power.

За Shell България

Shell е на българския пазар от 1991 г. В България компанията оперира верига от над 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на пазара на горива на дребно в страната, а за своите корпоративни клиенти предоставя услугата euroShell Card. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

През 2009/2015 г. са открити 7 нови магистрални обекта  Те се присъединиха към европейската мрежа от магистрални обекти на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции са сред 25-те хиляди клиенти, обслужвани всеки час в над 650 магистрални обекта в мрежата на Shell в Европа.

Publicis Consultants| MSLGROUP

E-mail:  m.yaneva@publicis-consultants.bg