препарат-за-почистване-на-текстил

Препарат за почистване на текстил

Shell препаратът за текстил ефективно почиства и освежава всички видове текстил. Подходящ е за деликатни материи, включително алкантра. Специалната формула прониква дълбоко във влакната, ефективно премахва нечистотиите и упоритите петна от текстил, килими и постелки, както у дома, така и в автомобила. Освежава цвета и елиминира неприятната миризма. Не съдържа разтворители. Активните съставки са биоразградими.

Наличен в опаковка от 500 ml

препарат-за-почистване-на-стъкло

Препарат за почистване на табло

Shell препаратът за почистване на табло е висококачествен продукт за почистване и поддръжка на таблото на автомобила и други интериорни елементи от винил, пластмаса и гума. Ефективно възстановява и освежава оригиналния цвят на почистената повърхност. Оставя антистатичен /непривличащ прах слой и свеж аромат. Не оставя петна и мазни остатъци. Препоръчва се за обновяване на винилни куфари, столове, канапета и др.

Наличен в опаковка от 500 ml

ароматизатор

Ароматизатори Little Joe

Нови съвременни ароматизатори с дълготраен приятен аромат (45 дни) и оригинална 3D форма. Наличен в шест аромата, всеки в различен цвят.

Виж видеото тук.

препарат-за-почистване-на-джанти

Препарат за почистване на джанти

Препаратът за почистване на джанти Shell с неутрален pH състав не съдържа киселини и е безопасен и ефективен. Подходящ е за всички видове джанти, особено такива, изработени от сплави. Бързо прониква на труднодостъпните места, разтваря и премахва упоритите наслоявания като прах, смазочни материали и нечистотии от пътя. Предпазва от корозия и оставя повърхността бляскава.

Наличен в опаковка от 500 ml

Ароматизатори Easy Care

Ароматизатори Easy Care

Обновени и освежени Shell ароматизатори в нови по-интензивни цветове и с приятни аромати, създадени за всички любители на пътешествията с автомобили.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.