Winter Screenwash Pouch 2L

Зимна течност за чистачки

Висококачествената Shell зимна течност за чистачки за стъкла, фарове и прозорци ефективно премахва нечистотиите от пътя, мазнини, сол и наслоявания. Предпазва системата на резервоара за течността и дюзите от замръзване и щети. Съставът позволява слабо изпаряване на алкохола и намаляване на ефекта „студено стъкло”, т.е. повторно замръзване. Ефективно почиства без да оставя следи и замазване и позволява по-добра видимост в тежки зимни условия. Shell зимната течност за чистачки няма да повреди хромовите, лакираните, гумените и пластмасовите части и е безопасна за поликарбонатните фарове. Подходяща е за плоски дюзи. Оставя приятен аромат.

Налична в еко опаковка от 2 l. и стандартна опаковка от 4 l.

Виж видеото тук.

Summer Screenwash Ready To Use Pouch 2L

Лятна течност за чистачки

Висококачествената лятна течност за чистачки Shell ефективно и бързо отстранява нечистотиите и наслояванията от пътя върху стъклата и фаровете. Специалният състав разтваря и премахва остатъците от насекоми, птичи изпражнения и полени. Оставя стъклото чисто и без петна. Shell лятната течност за чистачки не поврежда хромираните, гумени и пластмасови части и е безопасна при попадане върху поликарбонати и всички видове лакови покрития. Оставя приятен аромат.

Налична в еко опаковка от 2 l. и стандартна опаковка от 4 l.

Window De Icer

Препарат за размразяване на стъклата

Shell препаратът за размразяване на стъкла бързо и ефективно премахва скреж и лед от прозорците на колата и фаровете. Спомага за размразяване на замръзналите чистачки и минимизира повреждането на гумата. Не оставя петна и предотвратява повторно замръзване на стъклата. Не поврежда гумените, поликарбонатни и лакирани повърхности.

Наличен в опаковка от 500 ml.

Виж видеото тук.

Anti Fog Shell Kemetyl

Спрей против изпотяване на стъклата

Shell спреят против изпотяване е ефективен върху прозорци и огледала - в автомобила и у дома. Подобрява видимостта и предпазва от образуване на капчици влага - особено през зимата и в дъждовно време.

Наличен в опаковка от 180 ml.

Window Cleaner

Препарат за почистване на прозорци

Shell препаратът за почистване на прозорци е отличен продукт за почистване на всякакви стъклени и огледални повърхности в автомобила и у дома. Ефективно и бързо почиства всякакви нечистотии, отпечатъци от пръсти и наслоявания от цигарен дим. Придава блясък и не оставя следи. Редуцира запотяването на стъклата. Не съдържа амоняк, безопасен за фаровете и оцветените поликарбонатни стъкла.

Наличен в опаковка от 500 ml.

Виж видеото тук.

Insect Remover

Препарат за почистване на насекоми

 

Shell препаратът за почистване на насекоми овлажнява и разтваря дори засъхналите остатъци от насекоми и птичи изпражнения, както и наслоените полени, нечистотии от пътя и прах, като позволява лесното и бързо почистване на автомобила. Продуктът не поврежда лаковото покритие, хромираните, гумени и пластмасови части и е напълно безопасен за поликарбонатните фарове. Оставя повърхността без замърсявания и мазни петна. Може да се използва също и непосредствено преди автомивка.

Наличен в опаковка от 500 ml.

Виж видеото тук. 

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.