антифриз

Антифриз

Висококачествени течности за радиатори, отговарящи на най-вискоите изисквания на автомобилопроизводителите. Осигуряват отлична защита срещу корозия и замръзване, а също и добър топлообмен. Налични като 2 стандарта: Премиум (с хибридни инхибитори на корозията – соли на органични киселини и силикати), и за дълготраен пробег/Longlife (Organic Acid Technology – с корозионни инхибитори на органични киселини). Дълготрайните интервали за смяна правят тези антифризи перфектния избор за поддръжка на автомобила през цялата година.

Налични като готови за употреба и концентрирани продукти в опаковки от 1 l. и 4 l.

Виж видеото тук.

 

старт-газ

Старт газ

Shell спреят за стартиране помага на двигателя при студено и влажно време. Подходящ е за бензинови и дизелови двигатели. Може да се използва и за стартиране на косачки, лодки, помпи, генератори и др. Използването на спрея за стартиране намалява натоварването на акумулатора и го предпазва от прегряване.

 Наличен в опаковка от 200 ml.

Спирачна-течност

Спирачна течност DOT 4 ESL

Shell спирачна течност DOT 4 ESL е предназначена да осигури дълъг живот на системата. Нисковискозните му характеристики са особено ефективни при ABS, системи за електронна стабилност и тракшън контрол. За всички видове автомобили с електронни системи за безопасност. Отговаря на или надвишава стандартите SAE J1703 и J1704, FMVSS No.116 DOT 3 и DOT 4, както и ISO 4925 Клас 6. Минимална точка на кипене на „овлажнена” течност = 165°C / 329°F.

Наличен в опаковка от 500 ml.

Дизел-депресатор

Дизел депресатор

Висококонцентрираната анти-гел добавка подобрява запалването и работата на дизеловия двигател при ниски температури (< 5°C). Предотвратява образуването на парафини в горивната система и филтъра.

Наличен в опаковка от 500 ml.

Спрей-за-ключалки

Спрей за ключалки

Специалният състав, съдържащ PTFE, размразява ключалките като същевременно предотвратява ръждясването им. Спреят смазва подвижните части без да предизвиква типичното за стандартните масла размазване.

Наличен в опаковка от 50 ml.

Мултифункционален-спрей

Мултифункционален спрей

Shell мултифункционалният спрей е висококачествен продукт за трудноподвижни механични и електрически части както в автомобили, така и при мотоциклети, а също и у дома. Спреят прониква дълбоко и ефективно разтваря ръжда, греси, мазнини и натрупвания от нечистотии и така почиства повърхността. В същото време той осигурява смазване и защита от корозия и формиране на нови отлагания. Предпазва от скърцане и триене на повърхностите, освобождава ръждясалите и клеясали части, премахва влагата и подобрява проводимостта на контактите. Спреят не съдържа силикони и е безопасен за гумени и метални части.

Наличен в опаковка от 200 ml.

Shell-adblue

Shell АdBlue ®

Използва се като агент за намаляване на отделения азотен оксид при дизелови двигатели, снабдени с технология на Селективна Каталитична Редукция. AdBlue® превръща вредния азотен оксид в безвредните азот и вода. По този начин се намаляват емисиите от азотен оксид с до 80%. 

Shell AdBlue© е наличен в опаковки от 1,5 l, 3,5 l, 4,7 l, 10 l. и 20 l.

Виж видеото тук.

Може също да се интересувате

Свържете се с нас

Данни за контакт с нашите екипи и офиси за обслужване на клиенти в Обединеното кралство.

Приложението Shell

По-бързо, по-лесно, по-удобно. Мобилното приложение Shell зарежда всяко пътуване с повече предимства, подаръци и забавление. Изтегли го сега!

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.