Много малко неща могат да се сравнят с качествено ароматно кафе сутрин или по време на път, затова в търговските обекти на Shell ние ви предлагаме италианско еспресо кафе с перфектно балансиран вкус, наситен аромат и плътен каймак.

Блендът на кафето ни е съчетание от най-добрите вкусове Арабика от Централна Америка и Бразилия и високо ценените зърна Робуста от Индия и Централна Америка.

В допълнение към неустоимия вкус на нашето кафе Ви предлагаме и разнообразие от специалитети с прясно мляко, еспресо и шоколад.

А за всички, които предпочитат чай, предлагаме богато разнообразие от вкусове на марката Harney&Sons. Тази марка  е една от най-предпочитаните в света заради своето качеството и вкусови характеристики.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Открий ползите от своята ClubSmart карта!

Увеличихме броя на ClubSmart точките, начислявани при зареждане и пазаруване в Shell, за да получиш подаръци по-бързо. Можеш да използваш събраните точки за атрактивни подаръци от нашия каталог, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните deli2go продукти.