Една от легендите, свързани с появата на кафето, ни разказва за мъдрец от Йемен. Един ден мъдрецът бил изгонен от родния си град, Мока. Той вървял с дни през пустинята, докато един ден, без капка сила в него, паднал в сянката на кафено растение. Опитал от плодовете му, но били горчиви. Решил да ги изпече, но станали прекалено твърди. Затова ги сварил – резултатът бил тъмно кафява течност, която му върнала силите. Върнал се с новото откритие в града си, където го приели като светец.

Днес не се налага да ходите през пустинята, за да опитате чаша ароматно кафе. Но винаги когато решите да тръгнете на дълъг път, можете да спрете в Shell и да върнете силите си с чаша кафе от deli by Shell. То съчетава аромати от два континента, правейки усещането от напитката възможно най-пълноценно. Една чаша от него ще превърне всяко пътуване в приятно пътешествие.

Разгледайте всички освежаващи кафе напитки от deli by Shell.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Зареждайте повече гориво с отстъпка и пътувайте повече

Ползвайте отстъпка от горивата Shell, пътувайте по-далеч, изживейте повече.