В този раздел

Shell V-Power Racing

Shell V-Power Racing е високооктаново гориво, създадено да помага на двигателя Ви да достига пълния си потенциал.1

Когато чувството е толкова хубаво, нямате нужда от думи. Но, ако се чудите, ние наричаме това чувство „най-доброто представяне и ефективност някога“1. Или просто Shell V-Power.

Подсилената DYNAFLEX технология за почистване на Shell V-Power не само подобрява състоянието на Вашия двигател, а и помага за извличане на максимална енергия от горивото.1 Ето. Чувствате се още по-добре. 

Нашите нови намаляващи триенето и почистващи молекули са три пъти повече, за да подпомогнат защитата на двигателя Ви. 4

Shell V-Power e единственото гориво, разработено в партньорство и препоръчвано от Ferrari - доказано най-доброто ни гориво, предлагащо върхово представяне.3

Отдайте се на чувството. Ние се грижим за останалото. Shell V-Power.

Допълнителна информация:

  1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  2. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат никакви гаранции.
  3. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага възстановяването на мощността чрез почистване на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  4. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Състоянието на двигателя се подобрява чрез премахване на влошаващи представянето отлагания в ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  5. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя.
    Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Акценти