В този раздел

Shell V-Power Diesel

Открийте как да запазите двигателя си като нов

Бензиново гориво Shell V-Power 95

Научете повече за Shell V-Power с мощна почистваща технология

Shell V-Power Racing

Shell V-Power Racing е високооктаново гориво, създадено да помага на двигателя Ви да достига пълния си потенциал.1

Когато чувството е толкова хубаво, нямате нужда от думи. Но, ако се чудите, ние наричаме това чувство „най-доброто представяне и ефективност някога“1. Или просто Shell V-Power.

Подсилената технология за почистване на Shell в горивата Shell V-Power не само подобрява състоянието на Вашия двигател, а и помага за извличане на максимална енергия от горивото.1 Ето. Чувствате се още по-добре.

Нашите намаляващи триенето и почистващи молекули са три пъти повече, за да подпомогнат защитата на двигателя Ви. 4

Shell V-Power e единственото гориво, разработено в партньорство и препоръчвано от Ferrari - доказано най-доброто ни гориво, предлагащо върхово представяне.3

Отдайте се на чувството. Ние се грижим за останалото. Shell V-Power.

Допълнителна информация:

  1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  2. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат никакви гаранции.
  3. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага възстановяването на мощността чрез почистване на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  4. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Състоянието на двигателя се подобрява чрез премахване на влошаващи представянето отлагания в ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  5. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя.
    Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Акценти

Основните горива на Shell

Открийте как нашите основни горива могат да помогнат за безаварийните ежедневни пътувания.

От какво се водите?

Време е да ви помогнем да получите най-доброто от всяко пътуване.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.