В този раздел

Shell V-Power Diesel

Открийте как специалната формула на дизеловото гориво Shell V-Power Diesel отговаря на изискванията на съвременните дизелови двигатели.

Shell V-Power Racing

Разгледайте как променихме нашето най-ново поколение бензиново гориво Shell V-Power.

Shell V-Power

Създаването на гориво за върхово представяне и ефективност3 изисква иновативен подход, усилия и планиране. Затова съвместно със Scuderia Ferrari разработихме новия Shell V-Power.

Във формулата на Shell V-Power DYNAFLEX технологията е на най-високо ниво, нашите нови намаляващи триенето и почистващи молекули са три пъти повече, за да подпомогнат защитата на двигателя ти.4 Shell V-Power, единственото гориво, разработено в партньорство и препоръчвано от Ferrari, е доказано най-доброто ни гориво, предлагащо върхово представяне.3

BMW M препоръчва Shell V-Power.Независимо къде отивате, разчитайте на върхово представяне и ефективност.3

Допълнителна информация:

  1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето молекули подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
  2. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power. Намаляващите триенето молекули подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат никакви гаранции.
  3. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага възстановяването на мощността чрез почистване на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
  4. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Състоянието на двигателя се подобрява чрез премахване на влошаващи представянето отлагания в ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Намаляващите триенето молекули подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
  5. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето молекули подпомагат критично важни части на двигателя.
    Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Акценти