Shell V-Power 95 – гориво за върхово представяне. За тези, които искат да се насладят на чувството отново и отново.1

 • Shell V power face

  Почувствайте защитата

  Натрупването на отлагания по ключови компоненти на двигателя намалява ефективността на горивния процес. Бензиновите горива Shell V-Power с подобрена формула подпомагат почистването и защитата на всмукателните клапани и/или горивни инжектори от отлагания, които влошават представянето. Като следствие, формулата на Shell помага за възстановяване на мощността и подобряване на състоянието на двигателя.¹

 • Shell V Power Speedometer

  Почувствайте контрола

  Бензините Shell V-Power съдържат модификатор на триенето, който работи в сърцето на двигателя при контакта между буталото и стената на цилиндъра, за да помогне на ключовите компоненти да се движат по-свободно и да се редуцира загубата на енергия. Бензиновите горива Shell V-Power съдържат 3 пъти повече намаляващи триенето съставки в сравнение с основните горива Shell.⁴
 • Shell V Power girl driving

  Почувствайте увереността

  Знаете ли, че мощната почистваща технология на Shell V-Power не само помага за подобряване на мощността и представянето на двигателя, но и помага да се извлече максимум енергия от горивото? Ето – сега чувството е още по-добро.³

 • Ferrari race

  Доверете се на професионалистите

  Единственото гориво, разработено в партньорство със Ferrari и препоръчано от Ferrari. Когато зареждате Shell V-Power, сте в добра компания.
 1. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
 2. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
 3. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага възстановяването на мощността чрез почистване на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
 4. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Състоянието на двигателя се подобрява чрез премахване на влошаващи представянето отлагания в ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
 5. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Подпомага почистването и защитата на ключови компоненти на горивната система, като всмукателни клапани и/или горивни инжектори, от отлагания, които влошават представянето. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Още от Горива Shell

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.