Как работи:

 • Molecule

  Почиства ключови части на двигателя

  Новият и подобрен Shell V-Power1 съдържа 3 пъти повече почистващи и защитаващи молекули3 и е специално разработен, за да поддържа ключови части в двигателя чисти и да ги защити от намаляващи представянето отлагания.2

 • Rejuvenation

  Напълно обновява представянето на двигателя

  Употребата на Shell V-Power възстановява до 100% представянето на двигателя.2

 • placeholder

  Подобрява икономията на гориво

  Shell V-Power подобрява икономията на гориво4, като премахва 100% от намаляващите представянето отлагания и защитава важните части на двигателя от бъдещи наслагвания.2

В сравнение с предишното поколение Shell V-Power.

Премахва и защитава от натрупване на намаляващи представянето отлагания върху ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Чистотата и възстановяването на представянето на двигателя се демонстрират чрез стандартни за индустрията и собствени тестове на Shell. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, възрастта му, състоянието му и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

3 В сравнение с основните горива Shell FuelSave. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, състоянието му и стила на шофиране. Подпомага защитата на ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и горивни инжектори от натрупване на намаляващи представянето отлагания. Молекулите, намаляващи триенето, помагат на важни части на двигателя. Не могат да се дадат гаранции.

4 Премахва и защитава от натрупване на намаляващи представянето отлагания върху ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Подобряването на икономията на горивото при използване на Shell V-Power се демонстрира чрез стандартни за индустрията и собствени тестове на Shell. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, възрастта му, състоянието му и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

АКЦЕНТИ

Shell V-Power Racing

Открий върхово представяне при всички видове превозни средства и условия за шофиране.1

Shell V-Power Diesel

Новият и подобрен Shell V-Power Diesel1 – най-доброто ни гориво за върхово представяне досега.2

Иновация, препоръчвана от лидерите

Aвтомобилните производители препоръчват горивата Shell V-Power.