Когато чувството е толкова хубаво, нямате нужда от думи. Но, ако се чудите, ние наричаме това чувство „най-доброто представяне и ефективност някога“. Или просто Shell V-Power.

 • Shell V Power girl driving

  Почувствайте представянето

  Shell V-Power Racing има повишено октаново число 100¹, което подпомага увеличаването на мощността и ефективността чрез по-добро изгаряне.²
 • Shell V Power Speedometer

  Почувствайте мощността

  Нашата подсилена DYNAFLEX технология не само помага да се подобри състоянието на двигателя, но и да се извлече максимум енергия от горивото.⁴
 • Shell V power face

  Почувствайте ефективността

  Shell V-Power Racing съдържа мощна почистваща DYNAFLEX технология, създадена да подпомага премахването и да предотвратява образуването на отлагания в горивната система, както и намаляващи триенето съставки, съдействащи за по-висока ефективност на двигателя.³
 • Ferrari race

  Почувствайте тръпката

  Shell V-Power Racing е разработено в партньорство със Scuderia Ferrari и съдържа поне 99% идентични съставки със състезателното гориво, което доставяме на отбора за всяко състезание във Формула ¹.
 1. Shell V-Power с октаново число 100. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave.
 2. Shell V-Power с октаново число 100. В сравнение с основното гориво Shell FuelSave. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции. 
 3. В сравнение с предишните формули на Shell V-Power Racing. Подпомага премахването на влошаващи представянето отлагания от ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.
 4. Подпомага премахването на влошаващи представянето отлагания от ключови компоненти на горивната система като всмукателни клапани и/или горивни инжектори. Намаляващите триенето съставки подпомагат критично важни части на двигателя. Ефектът и ползите могат да варират в зависимост от вида на превозното средство, условията и стила на шофиране. Не могат да се дадат гаранции.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Още от Горива Shell

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.