Нашите клиенти са важни за нас.

Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

СТРАХОТНИ ПРЕДИМСТВА ЗА CLUBSMART ЧЛЕНОВЕ

ДИГИТАЛНА КАРТА

Women with Kid

За да я ползвате само свалете мобилното приложение Shell на телефона си и регистрирайте номера на картата си в него. Дигиталната картата ще се генерира автоматично в секция ClubSmart. Възползвайте се от всички предимства на програмата лесно и удобно.

ПЛАЩАНЕ С ТОЧКИ

Women and Kid interacting

Във всички търговски комплекси Shell в страната, с ClubSmart точки може да направите пълно или частично плащане на гориво, стоки и услуги, с изключение на винетни стикери и лотарийни билети.

100 ClubSmart точки = 1.00 лв.

ОТСТЪПКА ЗА ГОРИВО

Women standing at fuel station

Ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки, можете да получите отстъпка от горивата Shell срещу 1 точка на литър и същевременно да платите с тях:

  • 7 ст./л за горивата Shell V-Power
  • 5 ст./л за горивата Shell FuelSave

Научете повече тук:

ЕКСКЛУЗИВНИ ПОДАРЪЦИ

Women looking behind

Притежателите на ClubSmart карта могат да се възползват от лимитираните серии ексклузивни продукти, които се подновяват периодично и са налични в търговски комплекси Shell или онлайн.

ПАРТНЬОРИ

Man standing near car

С приложението Sygic за Android стигате лесно навсякъде. Едно от най-усъвършенстваните офлайн приложения за навигация, което предлага висока прецизност и е лесно за употреба. Свалете приложението Sygic с лиценз за цял живот с постоянна актуализация на картите и софтуера срещу 5522 точки.

ClubSmart точки можете да събирате и обменяте и в Макдоналдс™. Включете се в ClubSmart и събирайте вкусни точки при всяка покупка в ресторанти Макдоналдс™, или вземете сандвичи и менюта срещу ClubSmart точки. Кликнете тук, за да научите повече.

Срещу Вашите ClubSmart точки можете да вземете и ваучер за покупка на продукти от най-големия онлайн магазин за електроника, електроуреди и продукти за дома – eMag.bg.

Когато използвате услугите на booking.com и rentalcars.com можете да събирате ClubSmart точки като въведете номера на Вашата ClubSmart карта.

Повече за ОФЕРТИ И КОНКУРСИ

Промоции

Прочетете повече за нашите промоции

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.