Разгледай трите класически и трите модерни BMW M Motorsport моделa, събирай стикери, вземи любимия си и започни своята колекция.

Как може да участваш в промоцията?

Зареди 20 л и събирай стикери с всяко посещение в Shell. Събери 4 стикера и вземи своя BMW M Motorsport модел с дистанционно управление на специална цена от 15,99 лв. Вземи и презареждаема литиева батерия на цена от 9 лв., без да събираш стикери за нея – можеш да я използваш във всяка количка.

Ето как събираш стикери:

 • Gas pump
  • За всеки 20 л Shell FuelSave или Shell AutoGas – 1 стикер
  • За всеки 20 л горива Shell V-Power – 2 стикера
 • Food and beverages
  • Shell Café продукти на стойност 8 лв. – 1 стикер

*Един клиент има право да получи не повече от 10 стикера при зареждане с Shell V-Power и не повече от 2 стикера при зареждане с Shell FuelSave/AutoGas и покупка на продукти Shell Café в рамките на едно посещение.

Пример: Ако клиент зареди над 60 литра Shell V-Power гориво, ще получи 6 стикера, над 80 литра – 8 стикера, над 100 л – 10 стикера.

Докосни се до някои от най-емблематичните модели в историята на BMW с новата колекция BMW M Motorsport. Започни с количката, която най-много ти харесва. Събери ги всичките и се забавлявай.

BMW M MOTORSPORT модели в колекцията

 • BMW M1 - С мощен 6-цилиндров двигател и поразително име, BMW M1 се превърна в основен играч в автомобилния свят с дебюта си през 1978 г.
 • BMW M3 - Един от най-емблематичните автомобили в историята на BMW M. BMW M3 от 1986 г. е първият по рода си модел, спечелил множество шампионати. 
 • BMW 3.0 CSL - Шест европейски титли и сензационен рекорд на обиколка на Нюрбургринг - където и да се появи BMW 3.0 CSL, той се откроява.
 • BMW M4 GT3 - От началото на сезон 2022/23, BMW M4 GT3 се бори с опоненти от най-висок клас в най-добрата състезателна серия в света.
 • BMW Z4 GT3 - BMW Z4 GT3 е изключително успешен на GT3 сцената и е доказал способността си да печели състезания.
 • BMW M5 Safety Car - Създаден по модел на седан BMW M5 Competition, BMW M5 Safety Car прави световноизвестните състезателни писти по-безопасни.
BMW M5 SAFETY CAR car model from BMW M Motorsport collection

Член си на ClubSmart? Имаме една специална оферта за теб

Всички членове на програмата ClubSmart могат да си вземат модел на черния модел BMW M5 Safety Car - черен цвят, само срещу 1599 ClubSmart точки, без събиране на стикери.

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

Промоцията е валидна до 18.09.2022 г. или до изчерпване на количествата и важи според наличностите на различните видове промоционални модели в съответния търговски комплекс. Един клиент може да закупи не повече от 2 колички в рамките на едно посещение. Виж Пълните правила за участие в промоцията

Символът и логото Bluetooth® са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc., и всяка употреба на тези марки от BrandBase B.V. е по лиценз. Други търговски марки и търговски имена са на съответните им собственици. Логото на BMW и символът BMW са търговски марки на BMW AG и се използват по лиценз.

Как можеш да управляваш количка BMW M Motorsport с дистанционно управление за смартфон:

Visualization of the bottom of the car for battery installation

1. Инсталирай батерия с Bluetooth®

за дистанционно управление, която

се продава отделно.

QR code for Shell Racing app

2. Сканирай този QR код с телефона

си, за да изтеглиш приложението

Shell Racing.

Smartphone with Shell Racing app installed

3. Включи батерията, свържи

телефона си и започни състезанието.

HTML5 Experiment: Show Content Block image on mobile

Състезавай се в Shell V-Power Challenge  в приложението Shell Racing  

Класирай се в топ 3 през седмицата и спечели една от страхотните ни награди. Лидерът  в класирането за седмицата ще получи ваучер за гориво на стойност 100 лв., вторият 5000 ClubSmart точки, а третият - количка BMW M4 GT3, модел от колекцията BMW M Motorsport.

Играта се провежда в периода 11.07 - 28.08.2022 г.

Виж пълните правила и условия за участие.

Включи се сега!

Fuel voucher for 100 lv.

1 награда – Ваучер за гориво на стойност 100 лв.

5000 ClubSmart points

2 награда – 5000 ClubSmart точки

BMW M Motorsport car model of BMW M4 GT3

3 награда – Mодел на BMW M4 GT3 от колекцията колички BMW M Motorsport на Shell

АКЦЕНТИ

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

МОЖЕ СЪЩО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Електронна карта на търговските комплекси Shell

Използвайте инструмента за намиране на бензиностанции, за да намирате обекти на Shell или на партньори, да планирате и разпечатвате маршрути и дори да изтегляте файлове за GPS.