В Shell държим на лоялните си клиенти, затова винаги когато си на път с Shell ClubSmart, приятните емоции те очакват зад всеки ъгъл.
С Shell ClubSmart карта получавате точки с всяко зареждане на гориво или покупка в търговски комплекси Shell. С тях можеш да платиш цялата си сметка или част от нея, да се възползваш от електронни ваучери за покупка от нашите партньори или да ги обемниш за подаръци от търговски комплекс Shell.
Твоята Shell ClubSmart карта ти осигурява отстъпки при зареждане с горивата Shell, както и специални предложения за Shell Café продукти и продукти в магазина.
И не само това. Всяка неделя получаваш двойни ClubSmart точки за всеки литър заредено гориво Shell V-Power. А в приложението Shell те очакват персонални оферти и още бонус точки.

Разгледай нашите актуални оферти и се възползвай от множеството възможности да спестяваш с Shell ClubSmart

Blue car at shell auto gas station

Shell AutoGas на по-ниска цена

Възползвай се от 3 ст./л отстъпка за Shell AutoGas с Shell ClubSmart. Отстъпката се получава срещу 1 ClubSmart точка на всеки зареден литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата.
Офертата е валидна до 31.12.2023 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

Green car at Shell fuel save station

Shell FuelSave на по-ниска цена

В Shell държим на лоялните си клиенти, затова им предоставяме отстъпка от 7 ст./л с Shell ClubSmart за горивата Shell FuelSave 95 и Diesel. Отстъпката се получава срещу 1 ClubSmart точка на всеки зареден литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата. Офертата е валидна до 31.12.2023 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

Red car at Shell v-power fuel station

15 ст./л отстъпка за Shell V-Power

Заредете нашите най-добри горива Shell V-Power – сега с отстъпка от Shell – 15 ст./л с Shell ClubSmart карта. Покажи своята дигитална или физическа карта на касата в търговските комплекси Shell, за да се възползваш от офертата.
Отстъпката се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата. Офертата е валидна до 31.12.2023 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

Отстъпката за гориво се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър и не може да се ползва при плащане с горивни карти.

Виж пълните Правила и условия на актуалните Shell ClubSmart оферти.

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

АКЦЕНТИ

Избирай Shell V-Power при всяко зареждане

и запази двигателя си в най-добра форма2

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Вече можете да купите винетка в Shell

За още по-комфортно пътуване