В Shell държим на лоялните си клиенти, затова винаги когато си на път с Shell ClubSmart, приятните емоции те очакват зад всеки ъгъл.
С Shell ClubSmart карта получавате точки с всяко зареждане на гориво или покупка в търговски комплекси Shell. С тях можеш да платиш цялата си сметка или част от нея, да се възползваш от електронни ваучери за покупка от нашите партньори или да ги обемниш за подаръци от търговски комплекс Shell.
Твоята Shell ClubSmart карта ти осигурява отстъпки при зареждане с горивата Shell, както и специални предложения за Shell Café продукти и продукти в магазина.
И не само това. Всяка неделя получаваш двойни ClubSmart точки за всеки литър заредено гориво Shell V-Power. А в приложението Shell те очакват персонални оферти и още бонус точки.

Разгледай нашите актуални оферти и се възползвай от множеството възможности да спестяваш с Shell ClubSmart

25 ст./л отстъпка за Shell V-Power

25 ст./л отстъпка за Shell V-Power

Заредете нашите най-добри горива Shell V-Power – сега с отстъпка от Shell – 25 ст./л с Shell ClubSmart карта. Покажи своята дигитална или физическа карта на касата в търговските комплекси Shell, за да се възползваш от офертата.
Отстъпката се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата. Офертата е валидна до 13.11.2022 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

Shell FuelSave на по-ниска цена

Shell FuelSave на по-ниска цена

В Shell държим на лоялните си клиенти, затова им предоставяме отстъпка от 7 ст./л с Shell ClubSmart за горивата Shell FuelSave 95 и Diesel в допълнение към държавната компенсация от 25 ст./л. Отстъпката се получава срещу 1 ClubSmart точка на всеки зареден литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата. Офертата е валидна до 13.11.2022 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

Shell AutoGas на по-ниска цена

Shell AutoGas на по-ниска цена

Възползвай се от 3 ст./л отстъпка за Shell AutoGas с Shell ClubSmart в допълнение към държавната компенсация от 25 ст./л. Отстъпката се получава срещу 1 ClubSmart точка на всеки зареден литър. Всеки клиент трябва да заяви желанието си да ползва отстъпката на касата.
Офертата е валидна до 13.11.2022 г. Отстъпката не важи при плащане с горивни карти.

20% отстъпка за антифриз от 1 л и 4 л

20% отстъпка за антифриз от 1 л и 4 л

Подготви автомобила си за студеното време с Shell ClubSmart. Вземи 20% отстъпка за антифриз (1 л и 4 л) в търговските комплекси на Shell като покажеш своята дигитална или физическа Shell ClubSmart карта на касата. Офертата е валидна до 13.11.2022 г. в избрани търговски комплекси Shell и важи според наличностите в съответния обект.

20% отстъпка за течност за чистачки от 2 л

20% отстъпка за течност за чистачки от 2 л

Осигури кристално чисти прозорци на автомобила си. Вземи течност за чистачки от 2 л с 20% отстъпка като покажеш своята дигитална или физическа карта на касата.

20% отстъпка за всички видове хотдог с Shell ClubSmart

20% отстъпка за всички видове хотдог с Shell ClubSmart 

Наслади се на любимия си хотдог с 20% отстъпка, когато се отбиеш в търговски комплекс Shell. Покажи своята Shell ClubSmart карта на касата и се възползвай от неустоимото ни предложение. Офертата е валидна до 13.11.2022 г. в избрани търговски комплекси Shell и важи според наличностите в съответния обект.

Осигури кристално чисти прозорци на автомобила си. Вземи течност за чистачки от 2 л с 20% отстъпка като покажеш своята дигитална или физическа карта на касата.

Офертата е валидна до 13.11.2022 г. в избрани търговски комплекси Shell и важи според наличностите в съответния обект.
Отстъпката за хотдог, антифриз (1 л и 4 л) и течност за чистачки (2 л) се получава при представяне на активна ClubSmart карта. Офертите са валидни в избрани търговски комплекси Shell и важат според наличностите на съответния обект. Отстъпката за гориво се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър и не може да се ползва при плащане с горивни карти.
Виж пълните Правила и условия на актуалните Shell ClubSmart оферти.
Виж списък с Всички участващи обекти Shell

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

АКЦЕНТИ

Shell V-Power

Открийте как Shell V-Power помага да се подобри представянето на двигателя.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.