Тази година пътувайте повече! Чак до края на юни ClubSmart Ви дава отстъпка при зареждане всеки ден и по всяко време:

  • 10 ст./л за горивата Shell V-Power
  • 7 ст./л за горивата Shell FuelSave

Mожете да получите отстъпка от горивата Shell в цялата страна, ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки. Само трябва да заредите и предоставите Вашата физическа или дигитална ClubSmart карта преди плащане на касата. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се удържа по 1 ClubSmart точка. В същото време за зареденото гориво събирате нови ClubSmart точки, като за висококачествените горива Shell V-Power получавате повече точки.

Нямате ClubSmart карта?

Свалете мобилното приложение Shell и веднага генерирайте дигитална карта или поискайте физическа карта на касата в Shell. Нашите служители ще Ви я издадат на момента и напълно безплатно.

Всеки нов участник в ClubSmart персонализира картата си, за да се възползва от предимствата на членството. При персонализация до 5 дни от първата транзакция с картата Ви подаряваме 250 ClubSmart бонус точки за «Добре дошли»!

Обменете ги за еспресо Deli by Shell и ще Ви останат 100 точки за отстъпка от цената на горивата!

Офертата е валидна във всички търговски комплекси Shell в България с изключение на Shell Перник, Shell Плоски и Shell Хасково Орфей. Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки на горива и при плащане с горивни карти. За пълните правила, клинкете тук.

Повече за ОФЕРТИ И КОНКУРСИ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.