Ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки, можете да получите отстъпка от горивата Shell в цялата страна.

Вземете своята отстъпка сега!

Пътувайте добре и спестявайте в Shell.

  • 25 ст./л за горивата Shell V-Power
  • 7 ст./л за горивата Shell FuelSave
  • 3 ст./л за Shell Autogas

Само трябва да заредите и предоставите Вашата физическа или дигитална ClubSmart карта на касата преди плащане. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се отнема по 1 ClubSmart точка.

В същото време за зареденото гориво събирате нови ClubSmart точки, като за висококачествените горива Shell V-Power получавате повече точки.

Точките можете да използвате отново, за да зареждате с отстъпка или да се възползвате от множеството предложения в програма ClubSmart.

Нямате ClubSmart карта?

Служителите в търговските комплекси Shell ще Ви издадат ClubSmart карта на място в обектите ни напълно безплатно. За да можете да се възползвате от отстъпката от горивата и другите предимства на ClubSmart, e необходимо само да регистрирате своята карта онлайн.

Освен това можете да създадете бързо и удобно дигитална карта от Вашия смартфон навсякъде и по всяко време.

Изтеглете приложението Shell, направете си регистрация и ако се съгласите да получавате персонализирани предложения, ще получите и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“.

Докато зареждате, Вие събирате ClubSmart точки:

  • 1 точка/л за горивата Shell FuelSave 95 & Diesel и Shell AutoGas
  • 2 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel
  • 5 точки/л за Shell V-Power Racing

Получавате двойни точки в неделя при зареждане на премиум горивата Shell: 4 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel и 10 точки/л за Shell V-Power Racing.

Офертата за отстъпка срещу обмяна на 1 точка на литър е валидна във всички търговски комплекси Shell в България с изключение на Shell Перник. Отстъпката не може да се комбинира с други отстъпки на горива и при плащане с горивни карти.

Пълните Правила и условия за ползване на отстъпка срещу ClubSmart точки.

АКЦЕНТИ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.