Ако сте член на ClubSmart и имате необходимия брой ClubSmart точки, можете да получите отстъпка от горивата Shell в цялата страна.

Вземете своята отстъпка сега!

Пътувайте добре и спестявайте в Shell.

  • 7 ст./л за горивата Shell V-Power
  • 5 ст./л за горивата Shell FuelSave

Само трябва да заредите и предоставите Вашата физическа или дигитална ClubSmart карта на касата преди плащане. За всеки зареден с отстъпка литър Ви се удържа по 1 ClubSmart точка.

В същото време за зареденото гориво събирате нови ClubSmart точки, като за висококачествените горива Shell V-Power получавате повече точки.

Точките можете да използвате отново, за да зареждате с отстъпка или да се възползвате от множеството предложения в програма ClubSmart.

Нямате ClubSmart карта?

Нашите служители ще Ви издадат ClubSmart карта веднага на място и напълно безплатно. За да можете да се възползвате от отстъпката от горивата и другите предимства на ClubSmart, e необходимо само да регистрирате своята карта онлайн или с обаждане до Центъра за обслужване на клиенти.

Освен това можете да създадете бързо и удобно дигитална карта във Вашия смартфон навсякъде и по всяко време, която ще бъде регистрирана директно в приложението Shell!

Ако сте нов член на клуба, ще получите 250 ClubSmart точки като подарък за добре дошъл при регистрация на Вашата карта в срок от 5 дни от Вашата първа транзакция за начисляване на точки в търговски комплекс Shell.

Докато зареждате, Вие събирате ClubSmart точки:

  • 1 точка/л за горивата Shell FuelSave 95 & Diesel и Shell AutoGas
  • 2 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel
  • 5 точки/л за Shell V-Power Racing

Получавате двойни точки в неделя при зареждане на премиум горивата Shell: 4 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel и 10 точки/л за Shell V-Power Racing.

Офертата за отстъпка срещу обмяна на 1 точка на литър е валидна за търговските комплекси Shell в цялата страна. Отстъпката срещу ClubSmart точки не важи за транзакции с карти euroShell Card или други карти за гориво, както и в комбинация с други отстъпки на горивата Shell.

Пълните Правила и условия за ползване на отстъпка срещу ClubSmart точки вижте тук.

Повече за ОФЕРТИ И КОНКУРСИ

Открийте ползите от своята ClubSmart карта!

Събирайте точки при зареждане и пазаруване в Shell, които можете да използвате за атрактивни подаръци, за отстъпка от цената на висококачествените горива Shell или за неустоимо вкусните Deli by Shell продукти.

Нашият път

25 години Shell България - нашия път