За нас е важно нашите клиенти да получават най-доброто за своите автомобили на добра цена с премиум горивата Shell V-Power.

Затова сега ти предлагаме отстъпка от 15 ст./л за горивата Shell V-Power 95, Shell V-Power Diesel и Shell V-Power Racing*, с която да продължиш своите вълнуващи пътувания!

Само трябва да заредиш и да предоставиш своята физическа или дигитална ClubSmart карта на касата преди плащане.
В същото време за зареденото гориво събираш нови ClubSmart точки:

  • 2 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel
  • 5 точки/л за Shell V-Power Racing
  • Получаваш двойни точки в неделя: 4 точки/л за горивата Shell V-Power 95 & Diesel и 10 точки/л за Shell V-Power Racing

Точките можеш да използваш отново, за да зареждаш с отстъпка или да се възползваш от множеството предложения на програмaта за лоялност ClubSmart.

*Отстъпката се получава при обмяна на 1 ClubSmart точка на всеки литър, не може да се ползва при плащане с горивни карти и не може да се комбинира с други отстъпки на горива. Промоционалната отстъпка от 15 ст. на литър за горивата Shell V-Power е валидна до 31.12.2023 г.. във всички търговски комплекси Shell в България с изключение на Shell Перник.

Виж пълните правила и условия за ползване на отстъпка за горивата Shell V-Power.

Нямаш ClubSmart карта?

Изтегли приложението Shell, създай дигитална ClubSmart карта и ако се съгласиш да получаваш персонализирани предложения, ще получиш и бонус 50 ClubSmart точки за „Добре дошъл“. Научи повече за програмата на https://www.clubsmart.shell.bg/

АКЦЕНТИ

Страхотни предимства за ClubSmart членове

Нашите клиенти са важни за нас. Благодарение на програмата ClubSmart можем да се грижим за Вас не само в търговските комплекси Shell, но и на пътя.

Гарантираме качеството на горивата Shell с 15 нива на контрол

Стандартите на Shell за качествен контрол на горивата са безкомпромисни и валидни за всяка страна, в която компанията оперира.

Избирай Shell V-Power при всяко зареждане

и запази двигателя си в най-добра форма2